Het Huis Uit | De perfecte én budgetvriendelijke sunburst mirror

De perfecte budgetvriendelijke Sunburst Mirror

Wat doe je als je het huis uit gaat? Juist, je kijkt op Pinterest voor inspiratie. Daar werd ik verliefd op een oudroze muur in combinatie met een zogenaamde sunburst mirror. Toen begon de zoektocht…

De zoektocht naar de sunburst mirror achter het pinterestplaatje

Een heuse zoektocht? Ja, en ik zal je uitleggen waarom. Ik werd dus verliefd op een gouden spiegel in combinatie met een oudroze muur. Dat wil ik ook! Na wat google-werk kwam ik erachter dat het soort model van de spiegel ‘sunburst’ heet. Dit bracht mij, dacht ik toen, dichter bij mijn musthave. Maar… na nog wat meer tijd te hebben doorgebracht op Google vond ik de spiegel waar ik naar op zoek was van de foto voor bijna €700! Tja, dat ging hem dus niet worden.

Op zoek naar een ander…

Ik moest dus op zoek naar een andere en meer betaalbare variant. Niet zo moeilijk zou je denken, je weet immers hoe het model heet. Nou, nee. Je moest eens weten hoeveel tijd ik al heb besteed aan het vinden van de juiste spiegel. Het was allemaal net niet wat ik zocht óf toch nog boven budget.  Bij H&M liep ik de juiste spiegel tegen het lijf, echter in klein formaat. Dat was dus niks. Later vond ik bij H&M ook een groter formaat voor €39,99. Een formaat dat past bij mijn wensen én betaalbaar. Toch vind ik het moeilijk om dit bedrag uit te geven aan een spiegel voordat ik verhuis, straks heb ik er misschien toch geen plek voor.

Liefde vind je als je niet zoekt

Dat zeggen ze toch? Nou, dit keer klopt het in ieder geval. Ik liet de spiegel dus even voor wat het was totdat mijn vriend woensdag de nieuwe catalogus van zijn werk voor mij meenam. Donderdag bladerde ik deze door en ik was dolenthousiast toen ik dé perfecte spiegel voorbij zag komen in de nieuwste catalogus van Søstrene Grene. De lijst heeft een diameter van 60 cm, is verkrijgbaar in zwart & goud én kost slechts €13,77!

Ik heb mijn vader gesmeekt om gisteren na de tandarts even met mij naar de winkel te rijden en gelukkig was er nog voldoende voorraad! Mocht je deze spiegel ook willen scoren dan raad ik je wel aan dit zo snel mogelijk te doen, voor de collecties van Søstrene Grene geldt namelijk op = op!

Wat vind jij van een sunburst spiegel? 

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Ik heb de grootste variant van de H&M vandaag binnen gekregen en we wilden nog de kleinere erbij. En toen zag ik deze ineens voorbij komen. Vind hem op de foto misschien nog wel leuker! Maar kun jij misschien vertellen of deze ook van metaal is?
    Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *