GADGETS VAN COOLGIFT


December is alweer even van start, misschien ben jij nog wel opzoek naar een aantal toffe gadgets om kado te doen? [ of voor jezelf! ]. In dit artikel deel ik graag 4 toffe gadgets die leuk zijn voor hem en haar.

Flamingo Neon Lamp – €44,95
We beginnen gelijk met mijn favoriet. De andere items zijn ook ontzettend tof, BUT I LOVE THIS! Ik was al een tijd opzoek naar een leuke neon lamp want dat vind ik ontzettend leuke eyecatchers voor in het interieur. Inmiddels ben ik al verschillende lampen tegen gekomen maar dat was het telkens toch niet. Bij Coolgift vond ik deze ‘Flamingo Neon Lamp’, dat moest hem worden! De lamp werkt met een stekker en heeft een voet waardoor je hem gemakkelijk neerzet. Dat vind ik persoonlijk fijn.

Genius Papercliphouder – €11,95
Een geniale gadget voor op je bureau! Deze ‘Genius Papercliphouder’ is een cadeau voor iedereen, de businessman mét humor of gewoon voor jezelf. Want ik vind hem ook erg geinig! De ‘Genius’ heeft geen hersenen maar een magneet waardoor je paperclips blijven plakken en als het ware haar vormen. Hoe leuk, én handig, is deze gadget?!

Gloeilamp Vaas (set van 6) – €19,95
Dit vind ik zó cool! Industrieel is helemaal in en ik ben van mening dat deze vaasjes goed binnen deze trend passen. Deze vaasjes in de vorm van gloeilampen zijn zo ontzettend leuk. Je kunt ze natuurlijk leeg laten, maar misschien vind jij het wel erg mooi om een veldbloem in deze vaasjes te zetten. Ik zeg wel vaasjes, maar waarschijnlijk zijn ze groter dan je denkt. Deze ‘gloeilampen’ zijn namelijk 16,5 cm hoog! De onderkant van de vaas is afgevlakt zodat deze stabiel staat en jij niet bang hoeft te zijn dat jouw unieke items omvallen.

LED Tekstballon – €22,95
Nog zo’n tof item voor in het interieur! Is de ‘Neon Flamingo Lamp’ niks voor jou? Wat dacht je dan van deze tekstballon. Het is een memobord met LED in de grappige vorm van een tekstballon. Ga je weg? Laat je bericht voortaan achter op dit memobord in plaats van op papier. Bij de ‘Led Tekstballon’ ontvang je ook drie stiften.

Ik hoop dat je wat hebt aan deze kadotips voor hem en haar. Opzoek naar andere leuke tips?Bekijk dan deze andere kerstcadeau ideeën. Ik ben erg benieuwd wat jouw favoriete gadget is die je ooit kado hebt gedaan. Deel hem in in een reactie!

-samenwerking-

Misschien vind je dit ook interessant

6 reacties

  1. Dat hoofd is geweldig! Ik deel toevallig net wat cadeautips voor de man op je Facebook bij het sokken onderwerp.

    Hier komen ze op je blog ook:
    *** Ik heb wel wat leuke cadeau ideetjes voor mannen: Een mooie pen of pennenset, pen gegraveerd met naam, boek, cd, dvd film, iets voor de auto of voor zijn gsm, lievelings drop of snoep in een leuke handige pot of blik, of koekjes, cadeaubon voor geurtje of verzorgingsproduct. Leuke sleutelhanger met bv naam of merk auto of een speciale hobby van die man, armband. Maak een leuke box met wat verschillende biertjes en wat nootjes of snacks, gewoon zelf een mandje bv bij Action kopen, dan in de supermarkt wat verschillende biertjes, misschien een mooi bierglas erbij en dat pak je in doorzichtig folie in voila een mooi geschenk. Mijn man houdt van koken en ik gaf hem eens een mooi schort. Iets met een foto er op is ook altijd leuk, ligt er aan voor wie het is, een mok bv met thee of koffie ook hier kun je een leuk pakket van maken. Kruip in de persoons leven zijn hobbies, familie, en doe daar wat mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *