Instagramtrend: letterborden

Instagramtrend letterbord kopen
Je hebt hem ongetwijfeld al héél veel voorbij zien komen, het letterbord. Een heuse geëxplodeerde trend op Instagram. Waarom is dit een echte musthave?

Waarom is het letterbord een geliefde musthave?

Het letterbord is ontzettend leuk en wordt veel gebruikt binnen het interieur en als fotoattribuut. Maar waarom dit zo’n hit is? Het bord heeft natuurlijk een beetje het posteridee, alleen dan veranderlijk. Je raakt er dus niet snel op uit gekeken en het bord is voor elke gelegenheid aan te passen. Er is ontzettend veel mogelijk en je kunt een hoop inspiratie opdoen via Instagram.

Plaats de namen van de gehele familie, een belangrijke datum of een kort gedichtje. Of wat dacht van een leuke niet meer zo originele quote zoals ‘Je moet je billen beter vegen, er zit nog cactussen’ voor in het kleinste kamertje. Haha! Wat zijn jouw ideeën voor op het letterbord?

Ook leuk is om een mededeling op sociale media te delen door het plaatsen van een foto op het bord. Of wat dacht je van het letterbord als fotoattribuut voor je (product)foto’s?

Hoe werkt het?

Je hebt het bord en letters. De letters hebben kleine pinnetjes die je op de regels van het bord kunt klikken. De letters kun je schuiven en makkelijk van het bord halen om weer een nieuwe tekst te kunnen plaatsen.

Welk letterbord heb ik?

Er zijn ontzettend veel varianten van het letterbord in omloop. Zelf heb ik het bord van Dresz. Dit is een kwalitatief betere variant. Het bord zelf is zeer sterk en heeft een mooie uitstraling. Hij is netjes afgewerkt en heeft een stevige rand. Er zijn 2 maten verkrijgbaar, namelijk 31 x 46 cm en 45 x 60 cm. De adviesprijzen voor deze letterborden zijn €24,95 en €39,95. De letterborden van Dresz zijn dit bedrag zeker waard, je merkt het echt aan de luxe kwaliteit!

Het letterbord van Dresz komt met 267 letters, cijfers en symbolen. Het is dut niet zo wanneer je je naam hebt geschreven de klinkers al op zijn. Je kunt er dus een hoop leuke teksten mee maken. Fijn!

-review-

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Die borden zijn zo leuk hé! Wel fijn dat bij deze zoveel letters zitten, dan kun je tenminste gewoon schrijven wat je wil! Je hebt ook wel eens van die dingen met letters waar er dan heel weinig bij zitten waardoor je weer creatief moet gaan nadenken en vervangende woorden moet bedenken om dat je niet kan schrijven wat je wil. Ik had een keer zo’n letter slinger waar ik voor een verjaardag wat met de naam wilde zetten, maar er zaten tekort letters in, echt jammer is dat dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *