Pastelkleurige schrijfwaren van Stabilo

Stabilo Pastel markers markeerstiften stiften fineliners
Al jaren zijn de producten van Stabilo favoriet als het gaat om schrijfwaren. Met de collectie producten in pastelkleuren spelen ze goed in op trends en laten ze een wens van veel stationery-fans uitkomen. Maar hoe zijn deze pastel markeerstiften, fineliners en stiften nou echt? Dat lees je in deze review.

Stabilo en ik terug in de tijd

Stabilo en ik gaan al eventjes terug in de tijd. Op de basisschool kwam ik voor het eerst in contact met dit merk. Het af en toe schrijven met een fineliner in plaats van met een vulpen was toen al een verademing op zich, en dan ook nog al die leuke kleurtjes! ( Laat even duidelijk zijn dat ik de kunst van een vulpen waardeer, maar de verplichte vulpen op de basisschool was van plastic, geen fijne grip waardoor je continue kramp in je hand had én hij was altijd aan het lekken. ) En wat dacht je die dikke balpennen met grip voor rechts- en linkshandigen? Anyways, al een aantal jaar terug in de tijd dus.

Stabilo in het heden

Stabilo is nog steeds favoriet als het gaat om fijne schrijfwaren. De famous fineliners zijn nog steeds een grote hit en de kwaliteit van de producten is nog altijd top! Er komen regelmatig nieuwe producten uit van Stabilo, waaronder de grootste hits in pastelkleuren! Pastel markeerstiften, fineliners en pennen. Scoren ze hier hoge ogen mee?

Swatches review pastel stabilo fineliners

Fineliners point 88 in pastelkleuren

De beruchte fineliners van Stabilo, maar dan in toffe pastelkleuren! Het etuitje bestaat uit 8 toffe kleuren, namelijk; geel, zalm, roze, lila, babyblauw, mint, groen en grijs. Kun je dit echt pastelkleuren noemen? De kleuren zijn mooi, duidelijk meer richting pastel dan andere kleuren en goed op elkaar afgestemd. Echter vind ik niet dat alle kleuren uit deze etui onder de noemer ‘pastel’ vallen. Groen is bijvoorbeeld echt groen, en geen pastelvariant daarvan.

De kwaliteit is wel weer erg goed zoals we dat uiteraard gewend zijn met de producten van Stabilo. De fineliners schrijven prettig en hebben een goede punt. Ze zijn daarmee ook erg geschikt voor bijvoorbeeld bullet-journaling en handlettering.

Stabilo pastel markeerstiften markers

Pastel markeerstiften

Deze pastel markeerstiften zijn echt fantastisch! Wat mij betreft zijn dit echt de fijnste én mooiste markeerstiften die er bestaan. De pastel markeerstiften zijn verkrijgbaar in een blister van 4 stuks en in een blister van 6 stuks. De blister met 4 stuks bevat de kleuren groen, blauw, roze en paars. In de set van 6 pastel markeerstiften wordt hier geel en oranje aan toegevoegd.

De kleuren zijn goed gekozen en zijn zeker pastel te noemen. Door de lichte kleuren is de gemarkeerde tekst goed leesbaar. Zelf gebruik ik deze kleuren in mijn planner. Door de ruime keuze kan ik voor elk soort situatie een andere kleur markeerstift gebruiken. De kleuren passen goed bij elkaar en vormen daardoor een goed geheel, waardoor het overzicht van mijn week niet te druk wordt.

Het pigment is goed en de markeerstiften geven goed kleur af. De kleuren zijn licht, maar dat hoort natuurlijk bij pastel. Ik ben erg onder de indruk van deze markeerstiften.

Stabilo pastel stiften

Pastelkleurige stiften

Ook de Pen 68, ofwel de stiften, van Stabilo zijn al jaren bekend. Deze fijne stiften zijn verkrijgbaar in hetzelfde pastel kleurenassortiment als de fineliners. De stiften zijn dun en hebben daarmee dezelfde grip als de fineliners van Stabilo. Ook de pastelkleurige stiften komen in een etui van 8 met dezelfde kleuren als de etui van de fineliners, namelijk; geel, zalm, roze, lila, babyblauw, mint, groen en grijs.

Ook deze stiften zijn weer ontzettend fijn. Doordat de pastelkleuren van zowel de stiften als de fineliners hetzelfde zijn, kun je deze onderling goed combineren en met elkaar aanvullen. Zelf vind ik dat echt top!

Conclusie

De conclusie? Die kun je zelf ook wel raden. Als jij jezelf een stationerylover durft te noemen (ik geloof je, wie is dat nou niet?!) dan móet jij deze producten hebben. Pastelkleurige schrijfwaren kunnen namelijk niet in jouw stash ontbreken! Doe dan ook zeker mee met de winactie.

De producten van Stabilo in pastelkleuren zijn voor een goede prijs verkrijgbaar bij Office-Deals.nl. Mocht je deze producten na het lezen van mijn review ook aan willen schaffen, dan raadt ik je aan om daar te bestellen.

– samenwerking –

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

7 reacties

  1. Hi Lot, wat fijn om te lezen dat je blij bent met onze pastel producten! We hopen dat je er nog veel plezier van zult hebben. Dank je wel voor de positieve review, worden we heel blij van! Succes met de winactie en een hele fijne zonnige dag gewenst. Kleurrijke groeten, Belinda, STABILO

  2. wat grappig! ik kwam op de basisschool ook als eerst in aanmerking met Stabilo. ik had zo’n fijne vulpen. mijn zusje & ik waren altijd van het kleuren (ik nu nog trouwens) maar daarvoor kocht mijn moeder vroeger ook altijd Stabilo stiften voor ons, die gingen lang mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *