Handgemaakte stationery van BooLL


Stationery! Als blogger kan een shitload aan notitieboekjes eigenlijk niet missen. En om eerlijk te zijn denk ik dat menig mens wel blij wordt van mooie en leuke stationery. Vandaag tip ik jou dan ook de handgemaakte producten van BooLL. Die wil je hebben!

BooLL

Bij BooLL vind je een ontzettend leuk assortiment aan stationery! Vaak is de binnenkant van een schriftje erg saai, maar ook daar probeert de eigenaresse van BooLL vaak een leuke twist aan te geven. Omdat het assortiment uit ‘handmade stationery’ bestaat kun je, naast de pre-made producten, ook stationery helemaal naar jouw wens laten maken. Heb jij perfectie nog niet gevonden? Laat het dan speciaal voor jou maken.

Notitieboeken

In een stationery-assortiment kunnen toffe notebooks of mooie schriften natuurlijk niet ontbreken. Gelukkig maar, want daar kan ik er écht geen genoeg van krijgen. Het pre-made assortiment van BooLL is echt ontzettend leuk, maar mocht het je toch niet helemaal liggen dan kun je, zoals gezegd, contact opnemen met de eigenaresse voor een custom made product.

Zo is er bijvoorbeeld een notitieboek met cactusprint, maar is er ook een ontzettend leuke serie notitieboekjes. Deze serie bestaat uit drie notitieboeken, namelijk; ‘Ideas’, ‘Plans’ en ‘Notes’. Deze toffe serie van drie is ook verkrijgbaar in drie kleuren en onderling goed te combineren. De kleuren zijn girly roze, perfect groen en basic zwart, maar mocht je een andere kleur willen dan zal dat zeker geen probleem zijn!

Elk notitieboek bevat 40 vellen papier, dus bang dat ‘ie zo volgeschreven is hoef je niet te zijn. Het papier is gelinieerd en 120 grams, best stevig dus en doordrukken zal dan ook niet snel voor komen.Wat ook een MEGA pluspunt is, is dat deze notitieboekjes een ringband hebben. Op deze manier kan je hem helemaal openleggen op je bureau, vind ik heel handig!

En meer…

Mocht je denken dat BooLL alleen leuk is als je dol bent op notitieboekjes, dan heb je het helemaal mis! Het assortiment bevat namelijk nog veel meer leuks! Zo kun je er ook toffe bullet journals vinden of laten ontwerpen met fijn, stevig en gestippeld papier. Of wat dacht je van een leuk invulboek, voor jezelf of als cadeau. Hartstikke leuk toch zo’n toiletbezoekboek, haha! Er zijn nog veel meer praktische en leuke dingen te vinden, maar ik raad je aan om even zelf te gaan kijken.

Win! (gesloten)

Hoe leuk, ik mag twee mensen blij maken met een tof stationery-pakket! Wat kun je verwachten? Één ontzettend leuk notitieboek -met ringband- , een mooi rolletje washi tape en nog meer leuke goodies!

– Laat in een reactie weten waarom we zo hebberig worden van leuke stationery
– Like de Facebookpagina van A lot like LOT.

Om extra kans te maken mag je het volgende doen. Elk vinkje = één extra kans!

– Laat een reactie achter op één ander artikel op de blog (geen winactie)
– Volg A lot like LOT. op Instagram (@lotlikeLOT)

Deze winactie is open t/m 30 januari. Alleen voor adressen binnen Nederland.

Word jij ook zo hebberig van stationery?

-samenwerking-

Misschien vind je dit ook interessant

13 reacties

 1. Tja, hoe leg je dat uit? Zo’n leuke en mooie spullen nodigen toch wel uit om wat meer te organizen. Ik word daar in elk geval wel vrolijk van.

 2. Met 2 kinderen, een huishouden en een drukke baan, ben ik overgeleverd aan het opschrijven van alles wat ik niet mag vergeten. Dan wil ik wel dat ik dat ook op iets kan doen, dat aansluit bij wie ik ben.
  Zo kijkens op de website van Booll ziet het er hip, fris maar ook georganiseerd uit. Daar word ik hebberig van.

 3. We worden hebberig van stationery omdat je dan meer rust krijgt in je hoofd en wie wilt dat niet? Ik maak om die reden heel veel lijstjes en omdat ik gewoon heel vergeetachtig ben;) vooral tijdens het studeren is het handig omdat je dan niet afgeleid wordt als je op je mobieltje iets noteerd, maar het gewoon in een scheurtje noteerd en het later opzoekt!

 4. Super leuk! Ik heb het super druk de laayste tijd, dus plannen is echt belangrijk! Ik maak graag kans op dit awesome pakket ( nakita(slibrary) volg ik je onder

 5. Waarom? Ik weet het niet maar ik kan niet zonder m’n lijstjes/briefjes etc…. boodschappen/weekplanning/to do/mealplanning…. mooie boekjes maken dat nog leuker

 6. Als meisje maakte ik al enorm veel lijstjes, als ik mijn kamer op ging ruimen, om te beslissen wat ik ging doen op een eindeloos lange zondag of om te beslissen wat ik op mijn kinderfeestje wilde doen. Nu als pleegmoeder maak ik nog minstens zoveel lijstjes, heb ik opschrijfboekjes over ieder kind apart zodat ik leuke mijlpalen en uitspraken voor ze bij kan houden, heb ik een maaltijdplan mét bijbehorende lijstjes maar ik wil de komende tijd ook weer voor mezelf gaan schrijven. En daarvoor heb ik mooie spullen nodig, want ik ben het waard! En laat ik nou juist nu deze winactie tegenkomen!
  Ik doe gráág mee en ga hard duimen!!! 🙂

  Fijne week!!!

 7. Ik word er zo hebberig van, omdat het rust in mijn hoofd creëert, lijstjes maken. En ik word er helemaal blij van als het mooie lijstjes zijn!

 8. Mooi! Ben dol op mooie schriftjes, al een op de site van booll gekeken. Maar omdat ik het papier niogniet 8n het echt gevoeld heb niets durven bestellen. Loot daarom graag mee. ☺️

 9. tja hoeveel we ook doen op de computer, het leukste blijft toch krabbelen in een mooie boekje met mooie pennen. ik doe het dan ook graag 🙂
  en doe graag mee dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *