Nieuwe designpads van Craft Sensations

Deze maand heeft Craft Sensations weer 6 nieuwe designpads uitgebracht in het formaat 30,5 x 30,5 cm. Ik laat je zien wat je kunt verwachten van deze papieren terwijl jij alvast naar de winkel rent!

30,5 x 30,5 cm designpads

Dit formaat is toch wel mijn favoriet. Waarom? Doordat de vellen lekker groot zijn heb je er veel mogelijkheden mee. Het papier is van formaat voor scrapbooking, maar als je het op maat snijdt kun je er heerlijk mee aan de slag voor het maken van kaarten en andere knutsels. Daarnaast zijn deze mooie papieren door de wat grotere afmeting erg leuk te gebruiken als achtergrond bij het fotograferen van kleine producten! Goede tip, toch?

Craft Sensations heeft deze maand 6 nieuwe varianten uitgebracht, namelijk; ‘Lucky Charm’, ‘Victorian Secrets’, ‘Vintage Textures’, ‘Soft Sweet Pink’, ‘Delicate Vintage’ en ‘Wild Flowers’.

Lucky Charm

Dit een een designpad met een meer wisselend aanbod qua kleuren en patronen. In tegenstelling tot de andere pads bevat dit papierblok namelijk veel erg verschillende vellen designpapier.

Victorian Secrets

Paarsblauwe victoriaanse prints afgewisseld met wat rustigere papieren, dat vind je in de paperpad ‘Victorian Secrets’. Tip: deze variant bevat ook een marmer-print, wat ik persoonlijk erg leuk vind voor productfotografie.

Soft Sweet Pink

Dit is sowieso mijn favoriet uit deze serie van Craft Sensations! Deze variant bevat – hoe kan het ook anders – heel veel roze. Naast de wat drukkere maar ontzettend leuke prints [hallo zwaantjes!] zijn er in dit blok ook veel basic prints te vinden zoals streepjes en een stenen muur. Die zul je sowieso nog terug gaan zien in mijn blogfoto’s of op Instagram!

Vintage Textures

Als je de blokken naast elkaar legt dan valt deze op omdat de kleuren een stuk donkerder zijn. Bij ‘Vintage Textures’ mag je donkerblauw, crème en bruin verwachten i.c.m. vintage texturen! Mijn favoriet uit dit blok? De houtprint! Ook weer erg leuk voor [stoere] foto’s op blog en Instagram. Daarnaast ook zeer geschikt voor wat stoerdere kaarten en scrapbooks.

Delicate Vintage

Houdt je van sierlijke vintage patronen? Dan wordt dit jouw favoriet! ‘Delicate Vintage’ bied je een mooie keus uit papieren in vintage-stijl in prachtig lila en paars. Door de afwisseling van drukke en rustigere patronen zijn de papieren onderling goed te combineren.

Wild Flowers

Dit is ook echt een prachtig blok! Dit designpad bevat de meest mooie bloemenprints gecombineerd met vellen met een houtpatroon. De bloemen zijn zeker niet oudbollig, ze zijn door gebruik van moderne kleuren juist erg sprekend. De vellen met een patroon van hout zijn ook weer een échte tip voor productfotografie.

Voor welke variant ren jij naar de winkel? Of wil je ze stiekem toch allemaal?

-samenwerking-

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

  1. Dit soort blokken vind ik altijd helemaal geweldig alleen heb ik dan de afwijking dat ik alle varianten wil. Haha. Hoewel het me steeds beter af gaat om wat te laten liggen hoor. Maar deze zijn zo leuk om te combineren met handlettering en bullet journaling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *