DIY | Decoratieve ring met papieren bloemen

papieren bloemen Action

Heb jij de decoratieve ringen van Action al gezien? Ineens zag ik ze overal en meteen had ik een idee wat ik er mee wilde doen. Inmiddels heb ik de decoratieve ringen kunnen bemachtigen en dus werd het tijd om ermee aan de slag te gaan, in combinatie met de papieren bloemen van Action. Kijk je mee naar de bloemenkrans die ik ermee heb gemaakt?

Decoratieve ringen

De decoratieve ringen van Action werden korte tijd gehyped op social media. Vaak worden ze gebruikt als basis voor een creatief project, maar ook zoals je ze koopt werden ze in interieurs geplaatst. Ze zijn dan ook veelzijdig én lekker betaalbaar. Voor een set van 3 ringen (verschillende afmetingen) betaal je nog geen €2.

Decoratieve ringen Action

DIY krans met bloemen

Toen ik deze ringen voor het eerst voorbij zag komen had ik meteen een idee in mijn hoofd van wat ik ermee wilde doen. Tijdens winkelen op afspraak bij Action kocht ik namelijk eerder al papieren bloemen van Hobby Flora. In elke verpakking zitten verschillende leuke papieren bloemen, in vrolijke lentekleuren!

Benodigdheden:

  • Decoratieve ringen
  • Lijmpistool
  • Papieren bloemen
  • Iets om je tafel mee te beschermen
papieren bloemen Action hobbyflora

Aan de slag met papieren bloemen van Action

Het decoreren van de ring spreekt eigenlijk voor zich. Belangrijk is om je tafel te beschermen alvorens je aan de slag gaat. Vervolgens plak je met behulp van een lijmpistool de bloemen op de decoratieve ring. Dit doe je naar eigen inzicht. Zelf gebruikte ik de kleinste decoratieve ring uit de verpakking.

Wanneer de bloemen er naar wens op zitten, kun je het geheel afmaken met een leuke strik. Je kunt er ook voor kiezen om twee decoratieve ringen in elkaar te binden waarbij de kleinere ring in een grotere ring valt. Daarna is je gedecoreerde ring klaar om een vrolijke touch te geven aan je interieur!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *