Shoplog | 20 minuten winkelen op afspraak bij Action

Action shoplog winkelen op afspraak

Tot voor kort kreeg je bij winkelen op afspraak slechts 10 minuten de tijd in de Action. Nu krijg je 20 minuten de tijd. Omdat ik in mijn korte bezoek de vorige keer toch wat gemist had maakte ik een nieuwe afspraak. Ik vertel over mijn 20 minuten bezoek en laat je zien wat ik kocht.

Versoepelingen winkelen op afspraak

Tot voor kort kreeg je bij winkelen op afspraak bij winkelketen Action 10 minuten de tijd om je aankopen te doen. Ik was er op de eerste dag meteen bij en schreef over 10 minuten winkelen op afspraak bij Action.

Action wordt het meest gemist, dan is 10 minuten best kort. Door de versoepelingen met betrekking tot winkelen op afspraak zagen meerdere winkelketens – waaronder Action – mogelijkheden om hun tijdvakken te verruimen. Daarom kun je nu bij Action wat langer winkelen op afspraak: 20 minuten.

Winkelen op afspraak: Action shoplog

Tijdens mijn 10-minuten bezoek had ik weinig tijd om echt rond te kijken en nam ik vooral het hoognodige mee, zoals verpakkingstape. Omdat ik toch nog wel wat dingen wilde zien heb ik een nieuwe afspraak gemaakt nu het tijdvak verruimd is. Gisteren was het zover!

Action shoplog winkelen op afspraak

Schrijfwaren

Een van de redenen waarom ik écht terug wilde naar Action zijn de ’teddy’ schrijfwaren, die ik online voorbij zag komen. De aaibare teddy trend kan je niet ontgaan zijn en met de teddy notitieboeken en etui speelt Action hier met haar assortiment op in. Hoe gaaf zijn de notitieboeken met teddy omslag? Ze kosten €1,99 per stuk. Omdat ik niet kon kiezen tussen – obvious choice – roze en de mooie kleur beige nam ik ze allebei mee. Op de website staat ook nog een witte uitvoering maar die heb ik niet gezien.

Ook de etui, van hetzelfde materiaal als de notitieboeken, kon ik uiteraard niet laten liggen. Voor €1,49 nam ik deze mee in de roze kleur.

Action shoplog winkelen op afspraak

Knutselbloemen en Action stickers

In het hobbyschap vond ik deze mooie bloemetjes van HobbyFlora. De lenteachtige pastelkleuren spreken mij ontzettend aan en dus nam ik ze mee. Maar liefst drie verpakkingen. Het lijkt mij hartstikke leuk om deze te gebruiken voor een lente knutselproject, zoals een krans.

De ringen die ik zocht voor het maken van een krans heb ik tijdens mij bezoek helaas niet kunnen vinden, maar misschien liggen ze wel bij jou in de winkel!

Ook kocht ik twee stickerboekjes. Het kleine stickerboek kost €0,94 en het grotere stickerboek €1,59. Voor dat geld krijg je echt enorm veel leuke stickers! Ik gebruik deze stickers graag om post, pakketjes en mijn agenda of planning op te leuken.

2-in-1 vegan lipbalm

Bij de beautyafdeling vond ik 2-in-1 vegan lippenbalsems. Ik moet eerlijk bekennen dat mijn aandacht vooral getrokken werd door de vrolijke verpakkingen en dat dat mijn voornaamste reden was om ze mee te nemen. Met 2-in-1 wordt gedoeld op zowel een scrubbende als verzorgende werking. Deze vrolijk verpakte lippenbalsems kosten €1,19 per stuk. Ik ben benieuwd…

Action shoplog winkelen op afspraak

Face mask Action

Op dezelfde afdeling vond ik twee facemasks in vrolijke tubetjes. Eerder kocht ik al face scrub van Action uit dezelfde lijn. Nu bleken er twee (?) maskers aan die lijn te zijn toegevoegd, namelijk het moisturising face mask ‘Grapefruit’ en het hydrating face mask ‘Pineapple’.

Handig aan maskers in tube vind ik dat je het gemakkelijk kan doseren en dus vaker kunt gebruiken. Ook werkt het veel hygiënischer. Voor deze tubetjes betaalde ik €1,49 per stuk.

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Leuke aankoopjes! Die maskertjes in tube lijken me handig. Ik heb ze hier nog niet gezien. Hier in België mogen we trouwens nog onbeperkt shoppen bij Action. Maar gezien de slechte coronacijfers weet ik niet hoe lang nog. Lijkt me sowieso moeilijk om in 10 of zelfs 20 minuten te shoppen bij Action. Dat is echt zo’n winkel waar je rustig rond wilt kijken en voor je het weet is de tijd voorbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *