WIN | Het CreaChick kleurboek is uit en jij kunt ‘m winnen! (gesloten)

CreaChick kleurboek

Yes, CreaChick heeft een nieuw kleurboek uitgebracht! In dit artikel vertel ik je meer over het kleurboek, krijg je een klein kijkje in het boek én geef ik je de kans om een exemplaar van het CreaChick kleurboek te winnen!

Over CreaChick

Als je van bullet journaling, kleuren of andere creativiteiten houdt ben je waarschijnlijk wel bekend met CreaChick. Maris, ook wel bekend als CreaChick, is met name actief op Youtube waar zij allerlei creatieve en inspirerende video’s publiceert.

Creachick kleurboek

Creatief met CreaChick

Inmiddels heeft CreaChick, in samenwerking met BBNC uitgeverij, verschillende producten gelanceerd. Zo zijn er CreaChick journals, stempels, washi tape en zelfs stickers!

En daar stopt het niet… want nu is er een eerste kleurboek uitgebracht!

Het CreaChick kleurboek

Het kleurboek van CreaChick bevat 30 tekeningen om in te kleuren, in de herkenbare stijl van Maris. Ik vind de kleurplaten echt ontzettend mooi! Er is ook een zekere afwisseling tussen paginavullende gedetailleerde tekeningen en wat kleinere en eenvoudigere kleurplaten. Persoonlijk vind ik dat heel fijn, wat afwisselingen tijdens het kleuren!

Het kleurboek heeft extra dik papier waardoor je met verschillende kleurmaterialen aan de slag kunt. Ook is de inhoud voorzien van een perforatielijn zodat je jouw creatieve werken in kunt lijsten!

Creachick kleurboek

WINACTIE CreaChick kleurboek

Al helemaal enthousiast geworden? Ik ga één kleurboek t.w.v. €14,99 weggeven!

Dit is wat je moet doen om kans te maken:

 • Laat een reactie achter op dit artikel!

Meedoen kan ook via Instagram en Facebook. In totaal kun je dus drie keer deelnemen aan de winactie! Onder alle deelnames wordt uiteindelijk één exemplaar verloot!

Meedoen kan t/m dinsdag 3 november 2020. Deze winactie is geopend voor Nederlandse adressen.

Misschien vind je dit ook interessant

66 reacties

  1. Super leuk! Ik doe graag mee voor mijn nichtje. Die is dol op knutselen en kleuren. Ze is een echt meisje meisje en zou dit kleurboek heel leuk vinden.

  1. Zo gaaf dat je er een weg geeft ik zou hem heel graag willen heb net een set verschillende merken potloden gekocht om te kijken welke ik fijn vind om te gebruiken dus als ik dat weet zou ik ze graag in dit boek willen gebruiken.

 1. Wauw, wat een mooi kleurboek! Sinds kort begonnen met kleuren. (Nu nog in kleurboeken van de kinderen). Ik had iets voor mezelf nodig. Heerlijk ontspannen en iets moois creëren op papier! ♡ Ik doe dus heel graag mee!!

 2. Wat een gaaf kleurboek! Kleuren deed ik al vanaf dat ik 3 jaar ben. Daar wordt ik ontspannen en rustig van. Dat doe ik dus nu nog steeds. Maar die tekeningen van Peppa Pig en Paw Patrol heb ik nu wel gezien. Dit boek is precies wat ik nodig heb!

  1. Super leuk voor de 2 tieners hier in huis…..Hopelijk latn ze dan mijn kleurboeken met rust. Heerlijk om s’avonds te doen vooral nu ik straks moet revalideren na mijn rugoperatie.

 3. Kleuren is al lang niet meer alleen voor kinderen, ik vind het heerlijk om even te ontspannen door te kleuren. Ik zou graag dit mooie kleurboek winnen!

 4. OMG super gaaf zeg ! Mijn oudts dochter zou dit echt HE-LE-MAAL leuk vinden ! In kleuren vind ze echt lekker haar ontspanning en dit kleurboek past echt helemaal bij haar zeg 🙂 We wagen ook graag een kansje mee via instagram en facebook hahah

 5. Ben gek op kleuren, heb creachick opgezocht op YouTube en wat gaaf dat zij al deze producten maakt. Lijkt me echt heel leuk om deze kleurplaten in te kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *