Review | Luxe Action apothekerskaarsen (€3,99) in ‘natural’ scents

Action apothekerskaarsen

Apothekerskaarsen zijn kaarsen in een luxe pot, van amberkleurig glas. Bij de Action hebben ze nu mooie apothekerskaarsen in drie verschillende geuren. Als groot liefhebber van geurkaarsen kan ik het uiteraard niet laten om ze te reviewen!

Action apothekerskaarsen

De Action apothekerskaars is er dus in drie verschillende varianten. Zo is er de geur ‘Green Herbs’, ‘Wildflower’ en ‘Lemongrass’. Stuk voor stuk vrij klassieke geuren die helemaal passen bij de ‘vintage vibe’ van een apothekerskaars en het mooie label dat op het glas zit!

De kaarsen zijn vrij groot en zitten dus in een mooie glazen pot. De geurkaarsen kosten €3,99 per stuk.

lemongrass geurkaars

Geurkaars ‘Lemongrass’

Hoewel sommigen deze geur misschien als te sterk zullen ervaren wanneer zij ‘m ruiken, is de apothekerskaars in de geur Lemongrass er wat mij betreft een die je echt in huis moet hebben!

Lemongrass is echt een klassieke geur en hij ruikt precies zoals je voor zou stellen wanneer je aan Lemongrass denkt. Heerlijk fris, opwekkend en soms gewoon de boost die je nodig hebt. Wanneer je de kaars brandt ruikt hij echter helemaal niet sterk. Dit is typisch zo’n kaars die je gewoon open kunt zetten om een frisse geur in je kamer te krijgen, zonder de kaars te branden. En tijdens het branden heeft hij dus geen overheersende geur maar ziet hij er wel heel mooi uit!

Action geurkaarsen

‘Green Herbs’ apothekerskaars

De ‘Green Herbs’ apothekerskaars van Action heeft – zoals zijn naam al doet vermoeden – een kruidige geur. Het betreft wel een subtiele geur, die ik persoonlijk erg lekker vind. De ‘Green Herbs’ apothekerskaars is ten opzichte van “Lemongrass’ een meer alledaagse en neutrale geurkaars.

Action geurkaars

Action apothekerskaars ‘Wildflower’

Wat een heerlijke geurkaars! De geur van deze ‘Wildflower’ geurkaars is het best te vergelijken met de geur van cassis-achtige limonadesiroop, maar dan subtiel. Heel erg lekker!

Het label van ‘Wildflower’ is ook weer in de prachtige vintage apothekersstijl. Door het roze in het bloemetje past de ‘Wildflower’ matcht deze uitvoering het best met mijn interieur. Zelfs wanneer de vormgeving van deze kaarsen niet helemaal jouw ding is raad ik je aan om ze toch eens te ruiken. Ze zijn namelijk écht lekker en ook nog eens betaalbaar!

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Hee wat een toffe kaarsen! Ik heb vandaag de Green Herbs nog gekocht in onze Action, maar de andere twee geuren waren niet op voorraad. Ben ook bang dat die niet meer komen. Maar ga een manier zoeken om te kijken of ze nog ergens te krijgen zijn in andere filialen. Zo te horen zijn de andere twee geuren ook heerlijk!

    1. Ah wat tof om te lezen dat je ook een van de kaarsen hebt gescoord. Ik hoop dat je de anderen nog kunt vinden. Naast dat ze lekker ruiken zien ze er ook erg mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *