Marmeren plankje in organische vorm: inspiratie voor je interieur

Marmeren plankje Action

Ben jij fan van marmer in je interieur? Dan moet je dit marmeren plateautje zeker scoren! Het plateau heeft een moderne organische vorm en een luxe uitstraling. Omdat het natuursteen is, is elk marmeren plankje uniek. Ik geef je inspiratie voor wat je het marmeren plateau kan gebruiken!

Marmeren plankje van Action

Ik heb al een aantal marmeren plankjes in huis, maar die zijn allemaal rechthoekig. Deze ronde vorm kon ik daarom ook niet laten liggen. Je kunt hiermee weer een heel andere look creëren en in bij sommige woonstijlen staat een organische vorm veel mooier!

Je kunt een marmeren plateau voor veel verschillende dingen gebruiken. Ik heb al een keer een artikel geschreven over dingen die je (met een rechthoekige versie) kan doen. Nu geef ik je graag inspiratie voor het ronde marmeren plankje!

Action Marmeren plankje

1. Marmeren onderzetters

De ronde organische vorm van de plateautjes leent zich goed om te gebruiken als onderzetter voor drinkglazen. Ze zijn hier groot genoeg voor. Onderzetters van marmer zorgen voor een luxe uitstraling op je tafel!

2. Sieraden plankje

Zoek je nog iets leuks waar je je sieraden op kwijt kan als je gaat slapen of douchen? Gebruik het plankje van marmer dan als ’trinket dish’ op je nachtkastje. Zo heb je een vaste – én mooie – plek om je sieraden neer te leggen als je deze afdoet.

Marmeren plateau Action

3. Kaarshouder van marmer

Als je graag een kaarsje brandt, dan is het marmeren plankje een leuke toevoeging aan je interieur. Zet er een waxinelichtje op en steek ‘m aan! Simpel, minimalistisch en toch heel leuk met een luxe gevoel.

4. Marmeren zeepplankje

Marmer wordt veel gebruikt voor zeepplankjes. Dat is niet zo’n gek idee, want het materiaal heeft een luxe- en zen uitstraling in jouw badkamer of toilet. Dit marmeren plankje van Action gebruik je voor een blokje zeep of het bewaren van je shampoo bar.

Je koopt het marmeren plankje bij Action voor €1,62.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *