4 x wat je kan doen met een Marmeren Plateau

Marmeren plateau

Met marmer in het interieur kun je veel kanten op. Dit natuurstenen materiaal heeft een luxe uitstraling en zie je vaker terug in mijn interieur. Ik ben namelijk fan! Een leuke en speelse manier om marmer in je interieur te verwerken is met een marmeren plateau of plankje.

Inspiratie voor een marmeren plateau

Wat is een marmeren plankje precies? Eigenlijk is het precies zoals je zou denken. Het is gewoon een stuk marmer wat je kan gebruiken als plateau. Vaak is het in een rechthoekige of vierkante vorm. Je kunt hier veel leuke dingen mee doen en dus geef ik je graag wat inspiratie!

Leuk om te weten is dat marmer een natuurproduct is. Elk marmeren plateau is dus uniek en anders!

1. Om je favoriete parfum neer te zetten

Een marmeren plateau heeft een luxe uitstraling. Het is dan ook het ideale object om jouw favoriete parfums op neer te zetten. Bijvoorbeeld bij je make-up tafel of op de kast in de slaapkamer. Zo grijp je snel naar jouw parfum en het ziet er ook nog eens leuk uit!

Marmer kaarsenplateau

2. Als marmeren kaarsenplateau

Ken je een kaarsenplateau? Dat is een plateau waar je kaarsen op zet. Omdat het er leuk uitziet, maar bijvoorbeeld ook om je meubel te beschermen tegen de hete wax die druipt wanneer je kaarsen brandt. Een marmeren kaarsplateau is een echte eyecatcher in jouw interieur! Dit staat superleuk met een paar mooie kaarsen of een chique kandelaar!

3. Om je sieraden op te leggen

Doe jij je sieraden elke avond af en ’s ochtends weer om? Dan is een vaste plek om je sieraden neer te leggen wel handig. Een marmeren plankje kan een mooie plek zijn om jouw sieraden te bewaren als je ze niet draagt. Ook staat het gewoon mooi om jouw favoriete sieraden uit te stallen op een plateau van marmer.

Zeepplankje van marmer

4. Marmeren zeepplankje

Zeep in de keuken op het aanrechtblad? Ook daarvoor is een marmeren plateau erg geschikt! Op het plateau zet je handzeep en een fijne handcrème. Dat staat een stuk netter dan alle flesjes verspreid over het aanrecht. Leuk toch? Een marmeren zeepplankje met een mooie zeepdispenser is ook leuk om cadeau te geven! Bijvoorbeeld als mooi cadeau voor Moederdag of voor iemand met een nieuwe woning.

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *