Pib Paris op mijn interieur wishlist!

Pib Home Dallas

De aankomende verhuizing zorgt ervoor dat ik al weken het internet afstruin naar de mooiste potentiële parels voor het nieuwe interieur. En die vond ik. Een hele hoop! Zo kwam ik tijdens mijn zoektocht terecht bij Pib Home uit Parijs. Een aantal mooie item uit hun assortiment belandden op mijn wishlist.

Over Pib Paris

Pib Home heeft een assortiment met producten ontworpen en geselecteerd zijn om jouw interieurstijl uit te spreken. Een tijdloos ontwerp en perfecte afwerking zijn belangrijke aspecten waar Pib Paris haar producten op selecteert. Deze selectie bestaat uit stijlvolle items die een ware toevoeging zijn aan jouw interieur!

Pib Home dressoir

Mijn Pib Paris wishlist

Het assortiment van Pib is prachtig en ik ben een aantal items tegen gekomen die erg mooi zouden staan in het nieuwe huis. Deze meubelen zijn dan ook terecht gekomen op mijn Pib wishlist!

Pib Paris marmeren salontafel

1. Fluwelen poef Dallas

Als je mij al langer volgt dan weet je dat ik gek ben op poefjes, en dan het liefst in leuke kleuren en een toffe stof zoals fluweel. Een fluwelen poef staat nou eenmaal gewoon erg leuk in je interieur, is multifunctioneel én makkelijk verplaatsbaar. Ik heb dan ook in de loop der tijd best wel een aantal verschillende poefjes verzameld. Wat ik echter nog niet heb is een tweezitter poef!

Fluwelen poef Dallas is een tweezitter poef. Een mooie poef in een atypische organische vorm die plek biedt voor twee personen. De vorm is uniek en zorgt voor een echte eyecatcher in het interieur. Dallas is verkrijgbaar in de combinatie groen/goud en blauw/goud. Wat een pareltje!

2. Walnoten dressoir Neliö

Een meubelstuk wat al langer op mijn interieur wishlist staat is een mooi dressoir. Dit heb ik namelijk nog nooit aangeschaft. Het lijkt mij fantastisch om leuke woonaccessoires te stylen op een mooi dressoir. Bij Pib Paris kwam ik het dressoir Neliö tegen. Het heeft en prachtig art deco geïnspireerd design en is gemaakt van gelakt walnotenhout. Een mooie art print, vaas met verse bloemen en gezellige kandelaars. Ik zie het al helemaal voor me!

3. Marmeren salontafel Fassola

Wat een beauty! Salontafel Fassola heeft net zoals poef Dallas een organische vorm. Dit vind ik erg mooi aan het design van deze meubelen! De salontafel is gemaakt van hout en zwart marmer. De combinatie van de materialen en het unieke design zorgen voor een meubel dat elegantie uitstraalt. Deze marmeren salontafel zou perfect matchen met mijn roze bank, denk je niet?

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *