NEW IN: Velvet groene draaifauteuil

Dutchbone fauteuil lounge chair bar groen

Een van de belangrijkste aankopen als je meubels gaat aanschaffen voor een nieuwe woning vind ik een fauteuil. Als je in je nieuwe stekkie bent wil je immers fijn kunnen zitten, toch? Het eerste nieuwe meubel stond dan ook ruim voor de verhuizing al klaar: de Bar fauteuil van Dutchbone in een prachtige groene velvet stof! Ik vertel je alles over deze fluwelen groene fauteuil!

Dutchbone lounge chair groene fauteuil

Een nieuwe fauteuil kopen

Een fauteuil vind ik een van de belangrijkste meubelen voor in huis. Lekker kunnen loungen is natuurlijk wat je wil! Misschien vraag je je daarom af waarom ik het niet over een grote bank heb. Ik vind een mooie bank fantastisch, maar het fijne aan een fauteuil vind ik dat je deze op veel meer plaatsen kwijt kan en over het algemeen ook nog vrij makkelijk een keer kan verplaatsen! In de zomer bij het raam zodat je naar buiten kan kijken, tijdens het winterseizoen dichtbij de openhaard.

Onze nieuwe fauteuil komt bij Maison en Vogue vandaan. Een heerlijke webshop met een assortiment waarin de beste designtrends van het moment naar voren komen. Je vind hier dan ook de mooiste trendy en uitgesproken meubelen die stuk voor stuk een eyecatcher in jouw interieur kunnen zijn!

Fluwelen groene fauteuil Dutchbone lounge chair

Duchtbone Bar fauteuil – Velvet groene fauteuil

De Dutchbone fauteuil ‘bar’ is een fijne loungestoel met een mooi design. De stoel is voorzien van veel kussenvulling waardoor je comfortabel zit en de strakke lijnen in het design zorgen ervoor dat dit design in elk interieur tot zijn recht komt. Het kleurenpalet waarin de stoel wordt uitgevoerd zorgt voor ieder wat wils: van neutrale tinten tot uitgesproken kleuren uitgevoerd in velours. De kuip staat op een ronde draaivoet zodat je je gemakkelijk tot de televisie of visite kan wenden.

Zelf koos ik voor de fluwelen groene fauteuil van Dutchbone. Hij is er onder andere ook in roze velvet, maar ik vond (voor de verandering) deze groene kleur ontzettend gaaf! En hij zit dus echt héérlijk, dit pareltje!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *