Reizen | De reizen die ik wil maken

Reizen naar Australië

Eerder dit jaar ging in naar Florida, Verenigde Staten. Maar welke reizen zou ik graag nog meer willen maken?

Mijn liefde voor de Verenigde Staten

Inmiddels ben ik drie keer naar de Verenigde Staten geweest. Als het aan mij ligt ga ik hier nog veel vaker heen! Ik ben in New York, Miami, San Francisco, Los Angeles en Orlando geweest én ik kan geen genoeg krijgen van dit land! Over mijn reis naar Florida kon je eerder al lezen. Desondanks zijn er zeker nog andere plekken op de wereld waar ik heen zou willen!

Ik wil naar Australië en Canada reizen

Graag zou ik ooit naar Australië en Canada willen reizen. Waarom? Dat weet ik eigenlijk niet goed uit te leggen, maar deze plekken hebben mijn interesse. Hieronder doe ik toch een poging om te vertellen waarom ik naar deze plekken op de wereld wil.

Australië lijkt mij erg gaaf vanwege zijn combinatie van stad en natuur. Een reis naar de stad Sydney in combinatie met al het andere moois van de omgeving en Australië lijkt mij ontzettend gaaf! Wist je trouwens dat je een visum voor Australië nodig hebt?

Canada lijkt mij een minder extreme versie van de Verenigde Staten. Vergelijkbaar, maar toch ook in een andere omgeving. De Niagra Falls lijkt mij ook een echte must-see! Eerder heb ik al gekeken naar reizen waarin de Verenigde Staten en Canada gecombineerd worden. Uiteindelijk kwam er iets anders op mijn pad, maar een dergelijke combinatie lijkt mij nog steeds erg tof!

Wanneer wil ik deze reizen maken?

Ik heb geen idee of en wanneer deze reizen er ooit van gaan komen. Er is immers tijd en geld voor nodig. Daarnaast is Australië echt héél lang vliegen, iets waar ik enorm tegenop zou zien. Ik vind vliegen namelijk helemaal niet zo tof…

In januari heb ik wel vrijwel de gehele maand vrij, wat de mogelijkheid biedt om het jaar te starten met een mooie vakantie. Maar of dit er daadwerkelijk van gaat komen? Ik weet het niet. Ik hoop het wel!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *