Business Chick | Wie haalt er dit keer koffie?

Kantoor Roulette

Je kent het wel… je bent op kantoor en hebt zin in koffie. Maar je hebt geen zin om ook wéér koffie en thee te halen voor al je collega’s. Maak daarom gebruik van Kantoor Roulette! Wie haalt er dit keer koffie?

Koffie op kantoor

Iedereen drinkt gedurende de dag, zo ook op kantoor. De een drinkt thee, de ander enkel water en nog iemand heeft écht een bakkie koffie nodig om wakker en gefocust te blijven.

Vaak staan de machine’s op een centrale plek. Je zult toch echt op moeten staan en er heen moeten lopen. Je hebt wel zin in in een kop koffie… maar geen zin om op te staan en wéér te vragen wie van jouw collega’s ook iets wilt drinken. Want ja, je hebt altijd wel een collega die wacht totdat jij het vraagt!

Kantoor Roulette: Wie haalt er dit keer koffie?

Voor situaties als hierboven beschreven is er Kantoor Roulette. Dit is een handige tool voor op kantoor, maar ook voor als je – net zoals mij – een zzp’er bent en wél een ruimte deelt met anderen. Kantoor Roulette bepaalt wie er aan de beurt is om naar het koffie-zetapparaat te lopen!

In Kantoor Roulette kun je een aanvraag doen voor koffie, thee, water en meer. Wanneer iedereen heeft gereageerd op de aanvraag verschijnt er een rad dat zal bepalen wie er dit keer aan de beurt is om koffie te halen! Wat mij betreft een hele handige en leuke tool!

Hoe werkt Kantoor Roulette?

Iedereen die de extensie van Kantoor Roulette heeft geïnstalleerd en op dezelfde internetverbinding is aangemeld, wordt toegevoegd aan de deelnemerslijst. Dit gebeurt op basis van het internet IP-adres, dus let op: als er binnen jouw werkplek gebruik gemaakt wordt van verschillende VPN ip-adressen zal dit niet werken.

In Kantoor Roulette kun je een aanvraag doen voor koffie, thee, water en meer. Wanneer iedereen heeft gereageerd op de aanvraag verschijnt er een rad dat zal bepalen wie er dit keer aan de beurt is om een duurzaam kopje koffie te halen! Wat mij betreft een hele handige en leuke tool! Het werkt ook makkelijk en is heel simpel te installeren.

Heb je een zit-sta bureau?

Mocht je gebruik maken van een zit-sta bureau dan heeft Kantoor Roulette nog een handige functie voor jou! Wanneer je de functie instelt krijg je een notificatie wanneer het tijd is om te gaan staan zitten! Je kunt deze notificaties instellen op basis van je eigen behoeften, maar je kunt ook kiezen voor de standaardinstellingen gebaseerd op onderzoek!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *