Business Chick | De leukste kerstpakketten met interieuritem

Kerstpakketten met interieuritem

Het is oktober en de feestdagen komen steeds dichterbij. Tijd om de kerstpakketten voor dit jaar uit te zoeken, samen te stellen en te bestellen! In dit artikel zet ik de leukste kerstpakketten met een interieuritem op een rij!

Kerstpakketten bestellen

Kerstpakketten zijn best wel een ding. Tegenwoordig zie je ook steeds vaker dat er een cadeaubon wordt gegeven. Misschien praktisch, maar de hele gedachte, spanning en sfeer die om het krijgen van een kerstpakket hangen verdwijnen hiermee. Een andere vraag is natuurlijk waar de werknemer blij van wordt en waar deze ook echt iets aan heeft.

Zelf vind ik kerstpakketten met een combinatie van food- en non-food items het leukst. Iets lekkers om te eten of drinken hoort natuurlijk echt bij de feestdagen, maar het is ook wel leuk als er een item bij zit waar de ontvanger langer van kan genieten!

Zelf een kerstpakket samenstellen bij Kerstpakket.net kan uiteraard ook! Dit kan al vanaf 12 stuks en is misschien wel de leukste optie. Zo kun je minder populaire producten uit het pakket verwijderen en er bijvoorbeeld voor kiezen om de leukste items te verdubbelen!

Kerstpakket 2019

Kerstpakketten met interieuritem

Zoals hierboven beschreven zijn kerstpakketten met een combinatie van zowel food- als non-food items wat mij betreft het leukst om te geven én om te krijgen. Een interieuritem is bijvoorbeeld erg leuk in een kerstpakket.

Kerstpakket Plaid

Een plaid past perfect in een kerstpakket! December hoort natuurlijk bij de koude maanden van het jaar. Wat is er fijner dan een plaid om tijdens Kerst lekker onder weg te kruipen?

Sierkussen in kerstpakket

Een sierkussen is ook zo’n item. Een kleed en kussen dragen bij aan het knusse gevoel waar mensen naar verlangen tijdens Kerst. Lekker cosy! Leuke sokken zijn trouwens ook nog niet zo’n gek idee!

Kaarsen, kandelaar en lantaarn

December en de kerstperiode worden ook wel gezien als de tijd van gezellige sfeerlichtjes. Kaarsen, een kandelaar of mooie lantaarn zijn dan ook items die perfect zijn in een kerstpakket. In combinatie met food-items brengt het kerstpakket de sfeer met zich mee die bij Kerst hoort.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *