Review | Max & More lipliners van Action (€0,89) in vier kleuren

Max & More lipliners Action

Max & More – een bij Action verkrijgbaar beautymerk – heeft een serie lipliners geïntroduceerd! Ik heb deze lipliners uitgeprobeerd en in dit artikel deel ik mijn ervaringen!

Max & More lipliners Action

Max & More Action lipliners

Max & More heeft een kleine serie lipliners uitgebracht in vier verschillende kleuren: 317 ‘Scarlett Red’, 318 ‘Toasted Taupe’, 302 ‘Rusty Rose’ en 301 ‘Naked Nude’. De lipliners kosten €0,89 per stuk en er zijn lipsticks in dezelfde kleuren verkrijgbaar.

Action Lipliners

De verpakking en vormgeving

De verpakking en het product zijn mooi maar simpel vormgegeven. De lipliner zit in een plastic huls welke wat goedkoop oogt. Deze is wel handig in gebruik, dus je hoort mij zeker niet klagen!

Een puntenslijper is niet nodig, want de lipliner werkt met een draai-mechanisme. Superfijn! Een extra pluspunt is wat mij betreft dat de kleur van de lipliner zowel onderaan als op de dop te zien zijn én de naam van de kleur op de huls staat. De dop past helaas niet achter op het product. Wellicht biedt dit een verbeteringsmogelijkheid voor het geval de verpakking aangepast wordt. Zelf raak ik zo’n dopje namelijk snel kwijt!

Lipliner Action

De kleuren

Er zijn vier verschillende kleuren uitgebracht in deze serie lipliners.

  • ‘Scarlett Red’ lijkt in de verpakking een klassiek rode kleur. Op mijn huid lijkt het echter een hele rode roze-tint. Wel heel mooi!
  • ‘Toasted Taupe’ is zoals de naam al zegt een mooie taupe (grijs-bruin) tint.
  • ‘Rusty Rose’ is helemaal mijn ding! Een oud-roze kleur met een subtiele hint naar bruin.
  • ‘Naked Nude’ is een nude tint, die bij mijn bleke huidskleur absoluut niet mooi staat!
Max & More lipliners Action

Action Max & More lipliners

Het belangrijkste is uiteraard hoe de lipliners van Max & More in gebruik zijn. Op de foto zie je swatches waarbij ik slechts één keer over mijn huid ben gegaan. De lipliners zijn creamy en geven hierdoor gemakkelijk veel kleur af. Ze zijn ontzettend gepigmenteerd!

Zoals eerder beschreven zijn er lipsticks verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de lipliner. Ik heb echter mijn volledige lip ingekleurd met de lipliner. Tegen mijn verwachtingen in bleef hij ook best wel goed zitten! Hij heeft meerdere koppen thee én een reep chocolade overleefd. Na een grote maaltijd is de kleur wel grotendeels verdwenen en moet er flink bijgewerkt worden.

De lipliner geeft door zijn creamy textuur wel wat af, maar door deze te fixeren met een poeder is dit grotendeels opgelost! Ik ben zeer positief verrast door deze Max & More lipliners van €0,89 (!) per stuk!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *