Review: The Ritual of Jing Sleep shower foam review

Rituals Jing Sleep douchefoam

The Ritual of Jing is behoort tot mijn favoriete geurlijnen van het merk Rituals. De Jing-collectie bestaat uit de lijn ‘relax’ en ‘sleep’. Niet alle producten die je van Rituals kent zijn in beide geurlijnen uitgebracht. Zo was er lange tijd alleen een shower foam in de ‘relax’ versie van The Ritual of Jing. Tot nu! Éindelijk is er de The Ritual of Jing Sleep shower foam. Het product waar ik al lang op hoopte! Of de Sleep douchefoam het het wachten waard is geweest lees je in mijn The Ritual of Jing Sleep douchefoam review!

The Ritual of Jing

De The Ritual of Jing collectie van Rituals is mijn favoriet. De collectie is tweedelig en bestaat uit ‘Relax’ en ‘Sleep’.

The Ritual of Jing is geïnspireerd door het eeuwenoude Chinese concept van ‘Jing’, dat staat voor kalmte, stilte en rust. Vind met deze collectie jouw pad naar innerlijke vrede en ontdek de kunst van kalmte en stilte. Creëer een persoonlijk rustoord, waar je diepe ontspanning vindt en je slaap verbetert met betekenisvolle routines.

Beide geuren zijn heerlijk, maar de The Ritual of Jing Sleep is toch wel mijn favoriet. Een perfecte rustgevende geur die ik graag gebruik voordat ik ga slapen! Zo schreef ik ook al een Rituals Jing pillow mist review en deelde ik mijn mening over het Rituals handmasker.

Gewoonlijk wordt er van elke geurlijn van Rituals een collectie uitgebracht met onder andere een douche foam, geurstokjes, scrub, body cream en meer. Omdat de Rituals Jing collectie tweeledig is en de shower foam was uitgebracht in de Relax-lijn, was er geen Sleep shower foam. Tot nu!

Rituals Jing shower gel

Rituals Jing Sleep shower foam review

De Rituals Jing Sleep douche foam: eindelijk is hij er! Omdat ik de Sleep geur zo heerlijk vind heb ik lang gehoopt en uitgekeken naar dit moment. Rituals beschrijft haar Sleep-geur als slaapbevorderend, met een basis van essentiële oliën van sandelhout en lavendel. Dit is ook precies hoe ik de geur ervaar. Tijd om de shower foam in deze geur uit te proberen!

Gelukkig is de Jing Sleep douchegel precies zoals verwacht. Als je bekend bent met de foaming shower gel van Rituals dan herken je het gebruik ervan. Heerlijk fluffy, zijdezacht op je huid en een heerlijke geur die je tegemoet komt. Wat ben ik blij met deze douchegel! Gelukkig maar, want ik had meteen een 3-pack besteld!

In combinatie met de Jing pillow mist en het Rituals handmasker is mijn avondritueel compleet en slaap ik echt als een roosje!

The Ritual of Jing Foaming Shower Gel in de geur Sleep koop je bij Rituals of een verkooppunt voor €8,50 / 200 ml.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *