3 x verschillende kettingen met hart

3 hartjeskettingen

Drie kettingen met een hart, die toch stuk voor stuk anders zijn. Dat zijn mijn nieuwe sieraden die ik je graag wil laten zien. Een subtiele schakelketting, een losse hartjesbedel en een hartjesketting met gekleurde steentjes. Je kan er zoveel kanten mee op!

1. Schakelketting met hart

We beginnen meteen met de meest subtiele en tijdloze hartjesketting: de schakelketting. Dit is een middellange ketting met een bedel van een open hart. Door het minimalistische ontwerp en de kleine bedel is dit de perfecte ketting voor elke dag. Je kan hem zelfs altijd omhouden, want hij is gemaakt van stainless steel. Je kan er mee douchen en hij verkleurt niet!

Deze hartjesketting is een perfect Valentijnscadeau voor haar als ze houdt van subtiele, elegante en tijdloze sieraden. Hiermee maak je haar zeker blij op Valentijnsdag. Ook is deze ketting leuk om te layeren met kettingen in andere lengtes.

3 hartjeskettingen

2. Ketting met gekleurde steentjes

Houd je wel van een beetje kleur? Dan is deze hartjesketting perfect voor jou! Zelf houd ik van kleur en ik word dan ook erg blij van deze ketting. Hij heeft een wat grotere bedel van een imperfect hart, dat versierd is met verschillende gekleurde steentjes. Het stylen van deze ketting is een subtiele manier om (extra) kleur aan je outfit toe te voegen!

3. Hart bedel

Oke, dit is niet helemaal een ketting. Toch vind ik dat deze mooie hart bedel in dit rijtje thuis hoort. Deze losse bedel kan je namelijk aan verschillende sieraden bevestigen. Zo kan je andere kettingen die je hebt voorzien van een hart. Dat je kan afwisselen maakt het juist zo leuk! Je raakt hierdoor nooit uitgekeken op je (hartjes)ketting. De ene keer hang je hem aan een lange ketting, de andere keer aan een korte. En dan weer aan een statement chain, terwijl je de volgende keer misschien gaat voor een subtiel kettinkje.

Zelf draag het liefst goudkleurige sieraden, maar alle drie deze kettingen van My Jewellery zijn ook verkrijgbaar in het zilver.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *