Review | Abercrombie & Fitch Authentic Night EDP for women

Authentic Night

I’m in love! Dat verklap ik alvast. Abercrombie & Fitch lanceert exclusief bij Douglas ‘Authentic Night’, een vervolg op de best-selling Authentic parfumcollectie.

Authentic Night review

Abercrombie & Fitch Authentic Night

Authentic Night draait om een memorabele avond met een groep vrienden. Dit zie je ook terug binnen de campagne voor deze geur.

A night to remember… Tijd om plezier te maken en alles uit het leven te halen wat erin zit. Echt, rauw en perfect onvolmaakt. Een groep vrienden die elkaar door dik en dun steunen waarbij ieder individu zichzelf vindt.

Authentic Night EDP

Authentic Night EDP for Women

Wat een prachtige lancering! De heerlijke geur met houtachtig, bloemige en fruitige geurnoten is gevangen in een mooie robuuste flacon. Deze flacon volgt het ontwerp van de vorige Authentic collectie, maar heeft een meer nachtelijke twist. Deze twist zie je bijvoorbeeld in het vegan suéde label, dat in combinatie met een gouden logo tevens zorgt voor een luxueuze look and feel van de flacon.

De magnetische, metalen cap maakt het ontwerp af en zorgt voor de elegante en toch casual stijl die zo kenmerkend is voor Abercrombie & Fitch.

Geurnoten van Authentic Night

Bij het zien van de geurnoten van het damesparfum Authentic Night werd ik meteen enthousiast en reuze nieuwsgierig. Deze spreken mij namelijk ontzettend aan!

Topnoten: roze peper, zwarte bes en Pink Lady appels
Hartnoten: jasmijn, magnolia en tuberoos bloesem
Basisnoten: cederhout en sandelhout

En inderdaad: deze geur is op mijn lijf geschreven! Het is een ietwat zwaardere geur met vrouwelijke en sexy elementen. Toch is hij niet té aanwezig en is de combinatie met bloemige noten op te merken.

Authentic Night eau de parfum for women van Abercrombie & Fitch is exclusief verkrijgbaar bij Douglas. 30ML €35 | 50ML €49 | 100ML €69.

Ik raad je zeker aan om Authentic Night te proberen bij Douglas wanneer bovenstaande geurnoten jou aanspreken. Het is een heerlijk vrouwelijk, sexy en oriëntaal damesparfum!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *