Nailart | ‘Peachy Nude’ met nagelsieraad

Pink Gellac Review Vintage Chic Peachy Nude Nagelsieraad
Normaal kies ik voor verzorgde nagels met enkel een leuke kleur. Dit keer besloot ik om eens een keer iets nieuws te proberen. Ik ging dan ook los met verschillende nageldecoraties, waaronder een nagelsieraad.

Pink Gellac ‘Peachy Nude’

Ook wanneer ik wél een keer kies voor decoraties, begin ik uiteraard met een basiskleur. Ik heb gekozen voor ‘Peachy Nude’ van Pink Gellac. Dit is een kleur uit de nieuwe Pink Gellac collectie ‘Vintage Chic’. Ik heb voor deze kleur gekozen omdat ik een meer neutrale kleur wilde in combinatie met de nageldecoraties. ‘Peachy Nude’ is een prachtig romige pasteltint met perzikkleurige tonen en gaat goed samen met zilveren nageldecoraties.

Pink Gellac Review Vintage Chic Peachy Nude Nagelsieraad

Een keer wat anders: Nageldecoraties!

Een keer wat anders dan alleen een mooie kleur. Ik besloot iets nieuws te proberen. Eerder gebruikte ik al een sieraad op mijn nagel i.c.m. sugar powder nailart, maar nooit eerder heb ik meerdere nageldecoraties op één hand geplaatst.

Dit keer besloot ik om weer een keer iets nieuws te proberen. Tijd voor veel nageldecoraties! Ik gebruikte twee verschillende nagelsieraden (strikje en sieraad met hangelement) en strass steentjes. De strass steentjes zijn uit een pakketje van Craft Sensations, verkrijgbaar bij Action, met daarin kleine kurken flesjes gevuld met verschillende strass steentjes. Deze steentjes zijn voor veel creatieve hobby’s te gebruiken. Ze zijn ook uitermate geschikt voor een nailart!

Pink Gellac Review Vintage Chic Peachy Nude Nagelsieraad

Nagelsieraad bevestigen

Nadat ik verschillende composities heb bekeken en een keuze heb gemaakt in welke decoratie ik op welke nagel wil, is het tijd om deze te bevestigen.

Het bevestigen van nageldecoratie doe je met een nagellijm. Belangrijk is om op zoek te gaan naar een sterke nagellijm. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de nagelsieraden goed blijven zitten wanneer deze eenmaal zijn bevestigd! Het liefst gebruik je een sneldrogende nagellijm.

Nagelsieraden bevestigen vind ik zo makkelijk nog niet! Zeker bij een nagelsieraad met een hangelement is het moeilijk om deze stil te laten liggen. Het kost dus wat moeite, precisie en vooral een hoop geduld. Het resultaat is wel erg leuk!

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *