Review | €1 ‘Lash Extension’ mascara van Max & More, verkrijgbaar bij Action

Review Mascara Action Mascara van Max & More Lash Extension
Er zijn ontzettend veel verschillende mascara’s. Ik heb mascara’s van Dior, Chanel en andere grote merken geprobeerd. Uiteindelijk vond ik mijn favoriet in een mascara van Max & More, verkrijgbaar bij Action. Deze mascara is helaas niet meer te koop. Wél hebben zij een nieuwe mascara uitgebracht. De lat ligt dus hoog. Zou dit een nieuwe topper zijn?

Mascara, er is zoveel keuze!

Er zijn zó ontzettend veel verschillende mascaras. Mascara’s met een klein borsteltje en een groot borsteltje. Mascara’s met haren of een plastic borsteltje. Een mascara met weinig ‘haren’ of met héél veel. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de verschillende prijsklassen! Er is zoveel keuze!

Review Mascara Action Mascara van Max & More Lash Extension

Mijn favoriete mascara

Ik heb verschillende mascara’s geprobeerd. Denk hierbij aan Dior en Chanel, maar ook aan verschillende (semi)-budgetmerken. Geheel onverwachts vond ik uiteindelijk mijn favoriet in een €1 (!) mascara van Max & More, verkrijgbaar bij Action.

Deze mascara is helaas niet meer verkrijgbaar. Wél heeft Max & More een nieuwe mascara uitgebracht!

Review Mascara Action Mascara van Max & More Lash Extension

Max & More ‘Lash Extension’ mascara van Action

De nieuwe mascara van Max & More heet ‘Mascara Lash Extension’ en belooft een false lash effect in een ultra zwarte kleur. Gezien zijn voorganger, mijn favoriete mascara, ligt de lat erg hoog. Zal dit een nieuwe topper zijn?

De mascara heeft een hoogglans zwarte huls van plastic. Niet de meest luxe verpakking maar he, het gaat om de inhoud! De verpakking om de mascara-huls heen verdient een pluspuntje. Deze vind ik erg mooi vormgegeven!

‘Lash Extension’ van Max & More heeft een borsteltje met een subtiele krul. Dit heb ik nooit eerder geprobeerd, dus ik ben benieuwd. De mascara heeft een borsteltje met haren, welke er prima uitziet. Het zijn veel haren die dicht op elkaar staan in bosjes, met een kleine tussenruimte.

Review Mascara Action Mascara van Max & More Lash Extension

Review €1 ‘Lash Extension’ mascara van Max & More

Hoe doet de ‘Lash Extension’ mascara van Max & More het in de praktijk? We kunnen het natuurlijk wel over de uitstraling van het product hebben, maar uiteindelijk gaat het om de werking ervan.

In de foto hierboven kun je het effect goed zien. Op de eerste foto draag ik namelijk geen mascara, op de tweede foto alleen op het linkeroog. Op de derde en vierde foto draag ik op allebei mijn ogen de ‘Lash Extension’ mascara van Max & More.

Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben. De mascara is inderdaad ‘ultra black’ en kun je goed opbouwen. Zo kun je voor een wat meer natuurlijke look gaan. Maar je kunt de mascara ook heftiger aanbrengen. Je kunt er dus meerdere kanten mee op! De mascara zorgt ervoor dat mijn wimpers een héél klein beetje langer lijken én zorgt ervoor dat deze meer aanwezig zijn. Een prima mascara!

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

 1. Heej Charlotte,
  Thanks voor je review.
  Ik was ook helemaal fan van die oude mascara van Max & More.
  Hoe is deze in vergelijking met de oude?
  Groetjes,
  Saskia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *