The Ritual of Jing pillow mist en hand mask review

The Ritual of Jing Sleep Pillow Mist

Ken jij The Ritual of Jing van Rituals al? Eerder schreef ik al een review over de douche foam uit deze collectie én gaf ik twee producten weg. Nu wil ik graag de pillow mist en het handmasker onder de aandacht brengen. Ik ben namelijk fan van deze collectie!

The Ritual of Jing

De collectie The Ritual of Jing van Rituals is een van de nieuwere lijnen van het merk. De lijn is eigenlijk opgesplitst in twee delen: ‘Sleep’ en ‘Relax’.

The Ritual of Jing is geïnspireerd door het eeuwenoude Chinese concept van ‘Jing’, dat staat voor kalmte, stilte en rust. Vind met deze collectie jouw pad naar innerlijke vrede en ontdek de kunst van kalmte en stilte. Creëer een persoonlijk rustoord, waar je diepe ontspanning vindt en je slaap verbetert met betekenisvolle routines.

De lijn bestaat dus uit sleep- en relax producten. De The Ritual of Jing douche foam waar ik eerder een review over schreef, behoort tot de relax producten. Inmiddels heb ik een aantal sleep producten uit deze Jing collectie van Rituals helemaal ontdekt!

Jing Sleep

Rituals – Jing Sleep

Het sleep gedeelte van The Ritual of Jing collectie bestaat uit een pillow & body mist, hand mask, shower oil, voetbalsem, magnesium badkristallen, sleep serum, dry oil en een massagekaars. In deze producten herken je de kalmerende geur van lavendel.

Er zijn twee producten die ik inmiddels in gebruik heb genomen waar ik je graag meer over wil vertellen.

The Ritual of Jing pillow & body mist

De pillow & body mist is zonder twijfel mijn favoriete product uit de Jing collectie van Rituals! Ik was sowieso al een liefhebber van pillow mists: spray voor op je kussen! Als jong meisje kreeg ik ooit een pillow mist cadeau en sindsdien ben ik verknocht aan dergelijke sprays. Je sprayt deze op je kussen. Hierdoor gaat deze lekker ruiken en vaak bevatten de sprays geuren met een kalmerend of slaap opwekkend effect.

Verbeter je nachtrust met deze magische The Ritual of Jing Pillow Mist. De pillow & linen spray is verrijkt met sacred wood en lavendel, dat je geest helder houdt en je nachtrust verbetert.

De pillow mist ruikt ontzettend lekker en heeft op mij zeker een rustgevend en kalmerend effect, wat eraan bijdraagt dat ik sneller en fijn in slaap val. Deze pillow mist is dan ook echt een aanrader!

Hand mask voor zachte handen

Het handmasker uit de collectie heeft dezelfde fijne, kalmerende geur als de pillow mist. Ik vind het heerlijk om ’s avonds mijn handen in te smeren met een handcrème of masker om dan in de ochtend wakker te worden met zachte handen.

Dit masker zorgt voor zachte handen én ruikt ontzettend lekker. Door mijn handen te masseren met het masker en een paar sprays van de pillow mist op mijn kussen te sprayen word ik omringd door de rustgevende geur van de Jing collectie als ik in slaap val. Ik ben erg blij dat ik deze producten heb ontdekt! Van de pillow mist heb ik zelfs al een extra flacon ingeslagen. Zo fijn!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *