Korting scoren? Zet deze data in je agenda!

Korting Black Friday Cyber Monday Sale Singles Day

Het einde van het jaar nadert en daarmee ook de feestdagen. Wil jij cadeaus scoren met korting, een nieuwe laptop scoren of het nieuwe jaar starten met een nieuwe outfit? Aan het einde van het jaar zijn er vaak acties waarbij je leuke kortingen ontvangt. Ik vertel je alles wat je moet weten over dagen waarop je korting ontvangt bij veel winkels!

Singles Day korting

De elfde van de elfde – 11 november – markeert niet alleen de start van een nieuwe carnavalsseizoen, maar is ook de dag die is uitgeroepen tot Singles Day. Het is de Chinese tegenhanger van Valentijnsdag, die sinds een aantal jaar ook is overgewaaid naar Europa.

Veel winkels en webshop grijpen deze gelegenheid om je een korting aan te bieden zodat jij jezelf in de watten kan leggen!

Meer tips vind je op Tipsvoorjou.com.

Black Friday

Black Friday is een dag die de meeste mensen inmiddels wel bekend is. Deze dag is ontstaan in de Verenigde Staten en wordt de dag na Thanksgiving Day gevierd. Black Friday staat ook wel bekend als de aftrap voor het seizoen van kerstinkopen.

In 2021 valt Black Friday op vrijdag 26 november.

Ook in Nederland wordt er tegenwoordig flink uitgepakt tijdens Black Friday. Kortingen en andere acties vliegen je om de oren. Vaak zelfs tijdens een heuse Black Friday week! Een geschikt moment om je kerstinkopen te doen dus!

Wel is het verstandig om tijdens dit kortingsfestijn prijzen te vergelijken met andere aanbieders en met de prijzen voorafgaand aan Black Friday. Je wil natuurlijk dat jouw aankoop tijdens Black Friday een ├ęcht goede deal is!

Cyber Monday: online korting

Cyber Monday is misschien wat minder bekend dan Black Friday, maar dit is de eerste maandag na Black Friday. Deze dag staat bekend als de online start van de kerstverkopen! Ook tijdens Cyber Monday kun je, bij deelnemende webwinkels, goede aanbiedingen scoren! Cyber Monday is dus ook wel het online antwoord op Black Friday.

Tip: Extra geld besparen op je online aankopen doe je met cashback!

Sale

Black Friday en Cyber Monday zijn perfecte kortingsdagen om kerstinkopen te doen, maar ook na de Kerst kun je heerlijk shoppen met korting. Na de Kerst start namelijk de wintersale! Tijdens de seizoensopruiming kun je vaak goede deals en leuke koopjes scoren. Zeker wanneer er op latere momenten in de sale verder wordt afgeprijsd!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *