Geld terug over je aankopen? Het kan met cashback | “gratis geld”

Cashback gratis geld CashbackXL

Als Nederlander houd je hoogstwaarschijnlijk van besparen, net zoals mij. Nu winkels beperkt te bezoeken zijn bestellen we meer dan ooit online. Wist jij dat je geld terug kan krijgen over je online aankopen? Ik vertel je hoe cashback werkt.

Online bestellen

Tegenwoordig bestellen we veel online. Zelfs tot boodschappen aan toe! Nu de toegang tot fysieke winkels beperkt is bestellen we nóg meer online. Meer dan ooit! Rijden de pakketdiensten elke dag voor jou de straat in? Don’t be ashamed. De pakketbezorgers weten mij ook – iets te – goed te vinden!

Geld terug over online aankopen

We bestellen dus veel online. Dit betekent dat we ook ontzettend veel geld uitgeven aan online aankopen. Maar wist je dat je geld terug kunt krijgen over je online aankopen en daarmee dus kunt besparen? Dit kan door middel van cashback.

Wat is cashback

Eigenlijk zegt het woord cashback het al: cash back, oftewel geld terug. Geld terug over je online aankopen in dit geval. Cashback-websites zijn websites die een percentage (%) van je aankoopgedrag uitkeren indien jij een bestelling plaatst na het volgen van hun link.

Je kunt een percentage terug ontvangen over aankopen die je toch al ging doen! Zelf beschouwen wij dit dan ook een beetje als “gratis geld”, want het kost je niks extra’s. Als je geen cashback gebruikt reken je hetzelfde af voor je items, maar ontvang je geen geld terug over je aankopen. Jammer toch?

Begin ook met geld verdienen over je aankopen

Ik ben fan van cashback! Ben jij ook overtuigd? Begin dan nu met geld verdienen over je online aankopen. Zelf maak ik hiervoor gebruik van CashbackXL. Deze cashback-website is zeer gebruiksvriendelijk en heeft veel aangesloten webshops.

 • Klik hier om je aan te melden
 • Activeer je account via de e-mail die je hebt ontvangen
 • Log in en zoek de website waar je een bestelling wil plaatsen
 • Volg de link en plaats jouw bestelling
 • Wacht tot jouw cashback goedgekeurd worden
 • Laat je uitbetalen!

Aangesloten webshops voor cashback

Er zijn ontzettend veel webshops waar jij cashback ontvangt over je aankopen. Als je consequent gebruikmaakt van de cashback-website en regelmatig online bestelt kan dit dus een mooi bedrag opleveren.

Een greep uit de aangesloten webshops: HEMA, Hunkemöller, The Body Shop, Manfield, Only, Zeeman en Zalando Lounge. Maar ook over deelname aan de BankGiro Loterij of een abonnement op HelloFresh kun je cashback ontvangen. Naast bovengenoemde bekende webshops zijn er nog honderden anderen websites waar je geld terug kunt ontvangen over je aankopen!

Je kunt je maandelijks uit laten betalen of er voor kiezen om het te laten staan, op te sparen en vervolgens een groter bedrag in een keer uit te laten betalen. Bijvoorbeeld om te sparen voor een vakantie. Zelf kies ik ervoor om het even op te sparen. Inmiddels heb ik al €60 aan “gratis geld” verdiend over mijn aankopen.

Misschien vind je dit ook interessant

7 reacties

 1. Hoi, cool ik begrijp alleen de stap volg de link en plaats je bestelling niet. Kun je me dit uitleggen. Liefs Renee

  1. Hoi Renee! Heb je alle voorgaande stappen wel al gevolgd?

   Vervolgens kun je dan inloggen in je account en via je account de website opzoeken waar je een bestelling wil plaatsen. Je zult dan op de cashback pagina van deze website belanden, waar links bovenaan een knop staat met ‘shop & ontvang cashback’. Hier klik je op. Je komt dan terecht op de website waar je je bestelling kunt plaatsen.

  1. Goed om te horen! Ik ben zelf erg tevreden over CashbackXL en vind het makkelijk in gebruik. Met Shopbuddies ben ik nog niet bekend maar persoonlijker vind ik het ook overzichtelijker om van een cashback website gebruik te maken. Wie weet verandert dat nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *