Tijd voor de tuin | 5 x leestips voor tuininspiratie (en balkon)

Tuininspiratie balkon make-over

De afgelopen dagen was het heerlijk weer. Ik kan mij dan ook voorstellen dat jij – net zoals mij – zin krijgt om in de tuin aan de slag te gaan. In dit artikel deel ik 5 leestips om tuininspiratie op te doen voor het tuinseizoen!

Tuininspiratie voor een kleine tuin

Zin om de tuin gezellig te maken, maar heb je een kleine tuin en zie je daardoor geen mogelijkheden? Zonde! Een kleine tuin hoeft niet saai te zijn. Ik laat een kleine tuin zien en deel een tip voor als je geen ruimte hebt om te spelen met tuinmeubelen.

Lees meer over: Een kleine tuin hoeft niet saai te zijn

Tuininspiratie tuindeco

Bloemenbollen planten

Het is april. Dé tijd om bloembollen te planten is aangebroken. Althans als het gaat om bloembollen van de Canna en Begonia. En bloembollen planten is iets wat iedereen kan!

Lees meer over: Ook jij kan bloembollen planten

Musthave tuinkleed

Wat wat mij betreft echt een musthave is voor – zeker een kleine – tuin? Een tuinkleed! Hiermee kleed je een loungeset heel gemakkelijk aan en breng je de tuin in andere sferen. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende tuinkleden. Verschillend in kleur, maat, vorm, print en materiaal. Je kunt er veel effecten mee bereiken! Zelf had ik er ook op mijn balkon een.

Lees meer over: Het aankleden van je loungeset doe je zo!

Tuininspiratie tuinhuis opknappen

Stoer tuinhuis opknappen

Staat er bij jou in de tuin een tuinhuis en kan deze wel een likje verf gebruiken? Na zo’n 9 jaar gaf mijn vader het tuinhuis een opknapbeurt. Dat zorgde voor een prachtig resultaat: een strak en stoer tuinhuis.

Meer lezen over: Het tuinhuis opknappen

Balkon make-over

Vorig jaar gaf ik mijn balkon een make-over. Ik kleedde mijn kleine balkon aan met betaalbare items. Het resultaat was lekker roze, kleurrijk en vrolijk. Na de budgetproof balkon make-over was deze helemaal klaar voor een prachtige zomer. Wellicht kun je wat tuininspiratie opdoen voor je eigen balkon make-over!

Lees meer over: Budgetproof balkon make-over van klein balkon

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *