Stoer Tuinhuis | Het tuinhuis is opgeknapt en heeft een make-over gehad

Tuinhuis make-over

Interieur- en kluskriebels, ze zijn sterker dan ooit. Ook mijn vader heeft er ‘last’ van. Samen met mijn zusje (die gewoonlijk in de horeca werkt) heeft hij het tuinhuis een make-over gegeven. In dit artikel vertel ik je alles over de nieuwe look: stoer tuinhuis. Het is een prachtig strak tuinhuis geworden met stoere details!

Stoer tuinhuis

Kriebels en een kleine tuin

Interieurkriebels tijdens quarantaine, het is echt een ding geworden. Veel mensen pakken nu de klussen op die eerder zijn blijven liggen. Zo ook mijn vader, die aan de slag ging met het tuinhuis.

Een kleine tuin hoeft niet saai te zijn, zeker niet met de nieuwe look van het tuinhuis!

Tuinhuis make-over

Tuinhuis make-over

Het tuinhuis staat er inmiddels al zo’n 9 jaar en kon wel een opknapbeurt gebruiken. Mijn vader heeft allereerst de decoraties van het tuinhuis verwijderd en het tuinhuis grondig geschuurd. Ook heeft hij de dakrand vernieuwd, dat was na al die jaren namelijk ook nodig.

De ramen van plexiglas heeft mijn vader uit het tuinhuis gehaald om deze grondig schoon te maken. Dit draagt natuurlijk ook bij aan een ‘nieuwe’ look!

Nadat het tuinhuis grondig geschuurd is, is mijn vader begonnen met schilderen volgens houtverf trends voor buiten. Hiervoor gebruikte hij een donkere beits die hij nog had staan. Na twee lagen beits ziet het tuinhuis er weer ontzettend strak en als nieuw uit. Deze droogt trouwens mat op!

Tuinhuis make-over

Stoer tuinhuis door stoere details

Het zogenaamde hang- en sluitwerk heeft ook een upgrade gekregen. Scharnieren, deurklink en zelfs de lamp zijn bewerkt met zwarte Hammerite metaallak.

Deze behandeling zorgt voor stoere details op het tuinhuis. De make-over van het tuinhuis is wat mij betreft ontzettend geslaagd met als resultaat een stoer tuinhuis. Het tuinhuis heeft een strakke uitstraling met stoere details en is als nieuw! Dat is toch een mooier uitzicht vanaf de loungeset in de tuin!

Misschien vind je dit ook interessant

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *