Creëer unieke herinneringen met een zelfgemaakt fotoboek

Luxe fotoboek Profotonet

Laatst hielp ik mijn moeder met het uitzoeken van oude foto’s en fotoboeken. Wat was dat onverwacht leuk! Zo kom je oude herinneringen tegen en leer je een hoop: “Mam, wie is de mevrouw op deze foto?”. We maken veel foto’s, maar veel anders dan op social plaatsen doen we er tegenwoordig niet meer mee. Zonde! Daarom besloot ik om een mooi fotoboek te ontwerpen. Kijk je mee?

Fotoboeken hebben iets magisch

Het bekijken van oude fotoboeken heeft iets magisch. Dat merkte ik toen ik mijn moeder hielp om alles uit te zoeken en netjes op te ruimen. Het laatste fotoboek is echter al jaren oud. Het maken van een fotoboek is iets wat tegenwoordig vaak wordt vergeten. Daarom vond ik het tijd om een nieuw exemplaar toe te voegen.

luxe fotoboek Profotonet

Nieuw fotoboek ontwerpen

Mijn ouders maakten in maart samen een prachtige reis naar Thailand. Je begrijpt wel dat daar een hoop mooie foto’s zijn gemaakt. Via Profotonet heb ik een luxe fotoboek ontworpen om cadeau te doen aan mijn ouders. Ik heb online naar verschillende aanbieders van fotoboeken gekeken, maar Profotonet kon door de uitgebreide mogelijkheden precies bieden wat ik zocht: keuze uit héél veel verschillende luxe bekleding (zoals linnen, velvet en glitters) en een embossing bedrukking.

Het proces van het ontwerpen van het fotoboek was verrassend eenvoudig en leuk. Profotonet biedt een gebruiksvriendelijke interface waar je met slechts een paar klikken een professioneel ogend fotoboek kan samenstellen. Ik koos voor een groot formaat (30 x 30 cm) vierkant boek om de prachtige foto’s van Thailand goed tot hun recht te laten komen. Elke pagina heb ik zorgvuldig samengesteld, zodat de volgorde van de foto’s het verhaal van hun reis vertelt.

luxe fotoboek Profotonet

Personalisatie

Bij het ontwerpen van het fotoboek heb ik niet alleen de foto’s zorgvuldig uitgekozen, maar ook nagedacht over de lay-out van elke pagina. Profotonet biedt verschillende stijlen, waardoor je echt creatief kunt zijn. Verder heb je dus keuze uit de meest maar liefst 60 prachtige cover kleuren, verschillende papiersoorten en kun je kiezen voor een embossing opdruk.

Dit is de complete samenstelling van het fotoboek dat ik heb gemaakt:

  • Premium Fotoboek
  • Hardcover
  • Vierkant (30 x 30)
  • Papiersoort: Velvet
  • Cover: Sculpture Bronze uit de Sparkle Collection
  • Embossing met goud folie
Luxe fotoboek Profotonet

Het cadeau geven

Toen het fotoboek eenmaal klaar was, plaatste ik de bestelling en werd deze snel geleverd. Binnen 3 dagen had ik ‘m al in huis! Toen was het tijd om het aan mijn ouders te geven. De reactie was super leuk! Het moment dat mijn vader het boek opende en de foto’s van hun reis zag, was onbetaalbaar. En mijn moeder kon niet stoppen met praten over elke foto en wat ze die dag hadden gedaan. Ook de uitstraling en kwaliteit van het boek werd opgemerkt. Het boek werd die avond meerdere keren doorgebladerd en ik weet zeker dat dit een mooi document voor mijn ouders is om nog jarenlang terug te kijken op hun fantastische reis!

luxe fotoboek Profotonet

Als je geïnspireerd bent om je eigen fotoboek te maken, of het nu van een reis is, een speciaal evenement of zelfs gewoon van alledaagse momenten, neem dan eens een kijkje bij Profotonet. Je kan hier ook wanddecoratie laten maken of losse fotoafdrukken bestellen. Begin met het verzamelen van je foto’s en zie waar je creativiteit je brengt.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *