4 tips om je interieur klaar te maken voor het seizoen!

Het is najaar en buiten wordt het weer vroeger donker. Tijd om de warmte en gezelligheid in huis te brengen! Je huis helemaal klaarmaken voor dit seizoen en een herfst interieur creëren doe je met deze 4 tips!

1. Voeg een warme kleur toe

Tijd om een warme sfeer in huis te creëren! Dit doe je eenvoudig door het toevoegen van een warme accentkleur aan je interieur. Kies bijvoorbeeld voor een bruine, rode of oranje tint. Mocht dat niet helemaal je ding zijn dan kun je ervoor kiezen om in ieder geval met een donkerdere kleur te gaan werken. De gekozen seizoenskleur verwerk je in je interieur met accessoires.

2. Textiel om je warm te houden

Het toevoegen van een warme kleur in je interieur kun je bijvoorbeeld doen door middel van warm woontextiel. Met sierkussens en een plaid verander je al snel de uitstraling van je zithoek. Door het gebruik van structuur, warme kleuren en een variatie aan woontextiel maak jij het cosy in huis!

3. Sfeerverlichting voor gezelligheid

Wanneer de donkere dagen aanbreken is er een ding wat zeker niet mag ontbreken in je interieur: sfeerverlichting! Zo kun je een lampje aandoen wanneer het wel erg donker wordt, en met kaarsen zorg je voor gezelligheid. Verlichting op verschillende plekken is een must! En wat dacht je van een luxe herfstige geurkaars?

4. Vloerkleed in je herfst interieur

Heb jij al een vloerkleed in huis? Door het neerleggen van een vloerkleed ontstaat er instant een knussere en huiselijkere uitstraling, omdat je hierdoor een soort “hoek” creëert. Lekker knus! Om een vloerkleed te betrekken bij het herfstklaar maken van je interieur kun je kiezen voor warme kleuren, maar bijvoorbeeld ook voor een hoogpolig vloerkleed. Lekker warm aan je voeten!

Na het doorvoeren van deze tips hoef je alleen nog maar je kaarsjes aan te doen, een warme chocomel te maken en te relaxen met een warm plaid op de bank, in je herfst interieur!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *