Fotoboek: een persoonlijk en uniek cadeau om te geven

Fotoboek fotocadeau

Wat geef jij cadeau met Kerst? Tijdens de feestdagen genieten we van het samenzijn met familie en vrienden. Dit zijn tijden waarop we tevens dierbare nieuwe herinneringen maken. Hoe leuk is het dan ook om tijdens de feestdagen een fotoboek cadeau te geven met daarin eerder vastgelegde herinneringen? Zo geef je een leuk en persoonlijk cadeau waarmee de ontvanger dierbare momenten kan herbeleven.

albelli fotoboeken

Bij albelli bestel je jouw favoriete fotoproducten: afgedrukte foto’s, kaarten, wanddecoratie, kalenders en ook fotoboeken. albelli is gebruiksvriendelijk en hierdoor ontwerp je gemakkelijk een fotoproduct naar wens. Na het plaatsen van je bestelling produceert albelli jouw bestelling in Nederland, om vervolgens een hoogwaardig product af te leveren.

Albelli fotoboek

Fotoboek ontwerpen

Wanneer je een fotoboek maakt via albelli kun je kiezen tussen 3 manieren om aan de slag te gaan: zelf ontwerpen, aan de slag met Smart Assistant of het invullen van een themaboek.

Bij de eerste optie start je met een blanco fotoboek en kun je jouw creativiteit volledig loslaten op het fotoboek. Wanneer je kiest voor het werken met de Smart Assistant wordt er een selectie gemaakt uit jouw aangeleverde foto’s en wordt hiermee een fotoboek gevuld. Vervolgens kun jij hieraan aanpassen wat je wil. Dit is dus een hele makkelijke en snellere optie, wat mij betreft een echte aanrader! Daarnaast is er nog de optie om een themaboek te kiezen. Dit zijn door albelli ontworpen fotoboeken met een bepaald thema, waarbij alleen nog de fotokaders ingevuld te hoeven worden!

Fotoboek cadeau geven

Met een fotoboek geef je een origineel en persoonlijk cadeau. Je kunt het boek op verschillende manieren vullen. Ik geef je graag wat ideeën en inspiratie voor dit fotocadeau:

  • Verzameling van jaarlijkse feestdagen foto’s
  • Alle foto’s van het jaar
  • Momenten met mama / papa
  • Stedentrip / vakantie
  • Bruiloft
  • Familie
  • Van jong tot oud

Met een fotoboek geef je de ontvanger de mogelijkheid om even terug te gaan in de tijd en momenten opnieuw te beleven. En dat boek vol mooie foto’s komt daarna natuurlijk elk jaar opnieuw boven tafel wanneer jullie weer samenkomen om de feestdagen door te brengen!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *