Uitwisbaar notitieboek en agenda van Correctbook (+ winactie)

Uitwisbaar notitieboek duurzaam notitieboek

Notitieboekjes: ik verslind ze. Voor het maken van notities en veel verschillende lijstjes. Ook gebruik ik nog steeds het liefst een agenda waarin ik kan schrijven. Handig, maar niet zo duurzaam. Correctbook heeft hiervoor een duurzame oplossing: uitwisbare notitieboeken en uitwisbare agenda’s. Zo kun jij eindeloos blijven schrijven én help je een kind in Afrika aan schrijfmaterialen.

Uitwisbaar notitieboek en uitwisbare agenda

Nog altijd schrijf ik het liefst. Notities en lijstjes maak ik niet digitaal, maar op papier. Hetzelfde geldt voor planning. Hiervoor gebruik ik nog altijd een papieren agenda. Gewoon omdat ik het liefst schrijf. Nu kreeg ik de kans om een duurzamer alternatief uit te proberen: Correctbook. Dit zijn uitwisbare notitieboeken en daarnaast is er een uitwisbare agenda.

Uitwisbaar notitieboek

De uitwisbare notitieboeken zijn er in verschillende maten en kleuren. Er is keuze uit een pocket variant, een A6 formaat, een A5 formaat en een A4 formaat. Je kunt kiezen tussen blanco of gelinieerde pagina’s en er is ook een A5 bullet journal. Ook qua kleuren van het notitieboek is er voor ieder wat wils!

Bij het notitieboek ontvang je de uitwisbare pen en een wisdoekje. Daarnaast kun je gebruik maken van de ondersteunde Correctbook app. Schrijf en digitaliseer daarna je notities met de app. Vervolgens kun je de notities uitwissen en je pagina opnieuw vol schrijven!

Herbruikbare agenda

De agenda van Correctbook gebruik je op een vergelijkbare manier met het notitieboek. De uitwisbare agenda bevat 12 maandpagina’s, 24 weekpagina’s en verschillende soort bladen (blanco, gelinieerd en puntjes). Omdat de agenda niet jaargebonden is kun je de pagina’s uitwissen en hem vervolgens opnieuw gebruiken!

Correctbook

Missie van Correctbook

Correctbook heeft een duidelijke missie: consuminderen stimuleren en schrijven toegankelijk maken voor iedereen op de wereld.

Het was 2014 toen Sam (oprichter van Correctbook) zag dat in Zuid-Afrika kinderen geen toegang hadden tot voldoende schrijfmaterialen. Dit zijn erg nodige basismaterialen voor onderwijs. Er werd actie ondernomen en tegenwoordig is er Correctbook: een duurzame oplossing voor iedereen op de wereld die wil schrijven!

Koop jij een uitwisbaar notitieboek? Dan kan jij eindeloos schrijven én wordt er een kind in Afrika oneindig voorzien van dit schrijfmateriaal.

Correctbook uitwisbaar notitieboek

WIN een Correctbook set!

Ik heb kennis mogen maken met de schrijfmaterialen van Correctbook en ben er erg tevreden over. Het notitieboek en de Agenda zijn van goede kwaliteit, de pen schrijft heel fijn en alles is makkelijk in gebruik. Namens Correctbook en Sinterklaas mag ik een aantal van jullie blij maken met een mooie Correctbook set om ook kennis te kunnen maken met de eindeloze mogelijkheden!

Prijs 1:

Agenda groen
Notititieboek Original groen (blanco)
Schoonmaakset
Chocoladeletter

Prijs 2:

Notitieboek Original Rood (gelinieerd)
Chocoladeletter

Wil je kans maken? Laat dan in een reactie op dit blogartikel weten of jij de agenda of het notitieboek wil uitproberen!

Meedoen kan t/m 5 december 2021. De winactie is geopend voor Nederlandse adressen.

Misschien vind je dit ook interessant

126 reacties

 1. Oh dit is echt heel gaaf. Ik maak ook altijd notities en to do lijstjes. Maar je wil inderdaad niet altijd papier verspillen en dan is dit echt ideaal. Ik zou heel graag de agenda winnen.
  groetjes Aartje

  1. Super leuke winactie! En echt heel innovatief dit! Ik zou graag het notitie boek willen winnen. Ook echt super handig dat je alles weer uit kan wissen en opnieuw dingen kunt schrijven !

   1. Ik zou graag de agenda willem uitproberen! Ik koop elk jaar nog een papieren agenda, en kan echt niet zonder een fysiek exemplaar. Dit lijkt me ideaal en veel duurzamer!

   1. wat een mooie uitvinding! wist niet van dit bestaan af. ben alleenstaande moeder met 2 kids. eigen zaakje (wat ik nu door covid bijna niet draaiend kan houden) dus altijd veel dingen om te onthouden! zou graag de agenda (dus set 1) winnen. ook super makkelijk als er een afspraak uitvalt en hoef je niet meer te krassen in je agenda! hoop dat ik kennis mag maken met jullie mooie set! groetjes amanda

  2. Ik zou graag een notitieboekje winnen. Ik kladder heel wat papier vol en baal altijd als er al iets in een schriftje of zo geschreven is. Dit maakt het voor mij heel wat makkelijker. Er hoeven ook geen geheimen meer door de versnipperaar, gewoon uitvegen en het is weg.

  3. ooh ik zou graag gaan voor het notitieboek. ben tegenwoordig to do of ta da lijstjes aan het maken voor dagelijks gebruik. nu kost het me veel papier. zou willen proberen of het uitwisbare iets voor me is. voordeel is beter voor ons milieu

  4. Dat zou even handig zijn. Voor mijn werk schrijf ik de hele dag van alles op. Het ene paspier blok na het andere. Gaat allemaal bij het oud papier. Slecht voor het milieu maar zonder schrijven gaat het niet. Dit zou dus een uitkomst zijn!

 2. Ik ben enthousiast en erg benieuwd. Een notitieboekje heeft mijn voorkeur. Het liefst gelinieerd. Lijkt me ideaal voor op het werk voor mijn to do lijstjes en aantekeningen. Alles handig bij elkaar. En het scheelt veel papier.

  1. Wat een leuke actie! Graag maak ik kans voor mijn dochter. Nu weer gedwongen thuis stage lopen. Helemaal alleen thuis. Ze verdient wel een opkikker. En zo heerlijk alles bijhouden. Geen stapels papier meer verslinden.

  2. Oooooh ik zou heel graag het gelinieerde notitiebook winnen voor m’n beste vriendin <3 Ze is er altijd voor me, dus ik zou haar met kerst heel graag blij willen maken. Ze is een notitieboeken-fanaat

 3. Ik heb al kennis mogen maken met het notitieboek van correctbook. Daar ben ik heel enthousiast over! Ik ben nu ook erg nieuwsgierig naar de agenda! Ik wacht al heel lang op mijn operatie maar ik kijk er al heel erg naar uit om mijn herstel te plannen en weer leuke afspraken te maken om mooie herinneringen te maken

 4. Oeh ik zou de agenda heel graag willen. Gezien mijn plannen na 2 seconde weer veranderen. Dan hoef ik niet zo lelijk en onduidelijk meer te krassen. Scheelt ruimte in het hoofd van deze adhd’er haha

 5. Wow wat een leuke actie… een schrijf boek voor al mijn lijstje en nog een milieu bewust en een goed doel… mocht ik niet winnen koop ik er sowieso 1

 6. Ik doe graag mee. Een collega van mij is erg enthousiast over het notitieboek. Ik wil hem dan ook graag uitproberen. Ik zou graag prijs 1 willen winnen. De agenda komt thuis goed van pas en het notitieboek gaat mee naar werk, vergaderingen, studiedagen, boodschappenlijstjes maken etc.

 7. Lijkt mij super fijn om niet steeds een nieuw notitieboekje te hoeven kopen. Niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor mijn stapel vol geschreven boekjes

 8. Ik ben dol op lijstjes, maar heb het ook echt nodig… Mijn hoofd zit anders veel te vol, met een druk en oververmoeid gevoel als gevolg. Dit herbruikbare notitieboek lijkt mij fantastisch; heel graag doe ik mee met het gelinieerde exemplaar, aangezien ik niet zo’n ster ben in recht schrijven zonder lijntjes… en dan wordt het nog een chaos, haha 😉 In mijn favoriete kleur rood; kan niet beter!

 9. Wat een fijne set lijkt me dat!
  Mijn hoofd werkt niet optimaal dus ik heb altijd geheugensteuntjes nodig. Ook loopt m’n to-do lijst door m’n gezondheidsklachten altijd achter en dan zou het een stuk overzichtelijker zijn als ik dingen uit kan wissen ipv doorstrepen. Nu moet ik telkens nieuwe lijstjes maken, wat ook niet fijn is omdat het me telkens pijnlijk duidelijk maakt dat ik niet meer goed functioneer.
  En ik hou van duurzaam.. Ik zou hier echt blij van worden!

 10. Heeeel erg gaaf! Ik ben nogal van zaken opschrijven, helemaal voor mijn werk! In het kader van duurzaamheid ideaal!! Ik gooi nu veel geeltjes weg! Ik zou daarom heel graag het notitieboek willen proberen! Echt een super mooie toevoeging in mijn dagelijks leven!

  1. Het notitieboek lijkt me echt een uitkomst. Altijd maar in de weer met markeerstiften is ook niet alles. Veel beter voor het milieu en meer rust in je hoofd als je lekker kunt uitvegen wat klaar is.

 11. Ik zou graag voor mijn dochter mee doen. Beide prijzen zijn erg leuk, dus mocht ik winnen dan laat ik (of te wel mijn dochter) me verrassen

 12. De agenda lijkt me echt ideaal om te proberen. Wat een ontzettend handig systeem. Hoe vaak verandert een afspraak niet en dan is je vakje al helemaal volgeschreven. Nu kan het gewoon netjes worden veranderd.

 13. Wat een mooie duurzame producten!! Ik zou heel graag mee willen doen! Als docent in het voortgezet onderwijs zou het notitieboekje heel goed van pas komen om mijn les voorbereidingen en to do lijstjes in op te schrijven! Daarnaast geef ik met dit notitieboekje ook het goede voorbeeld aan mijn lln en laat hen zien hoe je duurzaam met papier om kunt gaan!!

 14. ik zou graag het notitieboek wel willen winnen genoeg dingen om op te schrijven maar daarna als alles is gedaan weer uitvegen lijkt me heerlijk

 15. Wat een goede uitvinding! Sinds dit jaar hangt er ipv een papieren wegwerp kalender een memobord aan de wand; hierop heb ik onze eigen duurzame familieplanner gemaakt! Zó fijn en het is super makkelijk uit te wissen en weer opnieuw in te vullen. Dat moet met deze notitieblok van CorrectBook vast ook zo zijn! Op onze familieplanner ontbreken lijntjes en recht schrijven gaat dan nog weleens mis… Daarom heb ik voorkeur voor het gelinieerde notitieboek

 16. Ik wil heel graag het notitieblok proberen! Ik verslijt tientallen boekjes per jaar en moet ze allemaal versnipperen ivm privacy daarna! Heel onhandig!!! Tijd om bewuster bezig te zijn met het milieu en minder papier te verspillen!

 17. Hier had ik nog nooit van gehoord! Ik ben erg chaotisch van mezelf en in de grote wirwar van losse briefjes en notitieboekjes kan ik soms de juiste aantekeningen juist niet meer terugvinden. Het lijkt me handig dat je de dingen die niet meer van belang zijn kunt uitwissen waardoor je de belangrijke dingen overzichtelijk kunt houden! Ook een uitwisbare agenda zou mij helpen overzicht te creëren! Ik zou dan ook graag kans maken op prijs 1!

 18. Wat een leuke prijs, dat komt zeker van pas. Ik zou kiezen voor prijs 1, ideaal met het schoonmaaksetje erbij. Ik zou het cadeau geven aan mijn dochter, die zou hier zeker weten helemaal blij van worden.

 19. Ik ga voor het notitieboek,
  Want mijn post-its zijn altijd zoek,
  M’n collega’s zullen zeggen, verrek,
  Ze heeft alles op 1 plek !

 20. Mijn ex-vriend had ook zo’n notitieboek, enorm handig vond ik dat! Nu kan ik die helaas niet meer inpikken hahah. Ik zou zelf graag de agenda willen uitproberen, notities maak ik vooral op mn laptop maar een agenda gebruik ik nog wel op papier. Mooi als ik die zou kunnen vervangen door dit exemplaar!

 21. De agenda is ook handig maar ik zal graag de notitieboek willen uitproberen (als ik een pakket win zal het een leuke verjaardagscadeau voor mij zijn)!

 22. O wat fijn, een notitieblok dat je een lang kan gebruiken en ook nog eens een app waarin je kan opslaan. Weg hier met alle losse blaadjes en het niet kunnen vinden van aantekeningen en lijstjes.

 23. ohh het lijkt me zo mooi om zo´n milieuvriendelijk notitibloekje te hebben ik doe nu alles zo veel mogelijk in mijn telefoon maar een boekje werkt toch veel fijner ik zou het super vinden om deze uit te mogen proberen

 24. Superleuke prijs, zou die graag willen winnen voor een vriendin zodat ze én analoog én digitaal notities kan maken, zo vergeet ze nooit meer onze afspraken 😛

 25. Ik zou graag de agenda willen proberen, zit nu nogal vaak te krassen als er weer iets veranderd, dat maakt het niet overzichtelijker… dus deze agenda zou een uitkomst zijn!

 26. Omg yes please! Ik zou super graag het notitieboekje willen. Ik heb hem uitgeprobeerd in een winkel en was mega enthousiast maar vond hem best prijzig, maar ik zou er zo blij mee zijn! Ik heb een eigen webshop dus ik gebruik veel notitieboekjes enzo voor mijn planning.

 27. Ik zou graag de agenda willen winnen. Het lijkt me superhandig om te kunnen hergebruiken en ik zoek nog een agenda om te kunnen benutten voor de familie-afspraken.

 28. IK HEB HIER VEEL OVER GELEZEN. EN VINDT HET EEN MOOI EN BIJZONDER INITIATIEF. HET LIJKT MIJ GEWELDIG OM HET NOTITIEBOEK UIT TE PROBEREN.
  DUS KOM MAAR OP

 29. Ben erg benieuwd! Ik zet nu alles in mijn telefoon maar wil graag weer terug naar het opschrijven, omdat ik ook vaak creatief ben met tekeningen en krabbeltjes haha dat wil helemaal goed met iets wat ook weer uitwisbaar is! Lijkt mij ideaal.

 30. Ik gebruik ook altijd een notitieboekje om alles in op te schrijven, ik maak niet meer de fout te denken dat ik het wel onthoud, hahaha. Een herbruikbaar notitieblok is natuurlijk veel milieuvriendelijker. Ik waag dus graag een kansje!

 31. Hier word ik nou enthousiast van! Ik ben persoonlijk erg fan van het maken van notities en to do lijstjes, waarbij ik toch iedere keer papier verspil wanneer mij to do list is afgevinkt of de notities niet meer noodzakelijk zijn. Dit is een goede manier om die verspilling tegen te gaan!

 32. Wat een mooie actie en zo fijn om groen te zijn en aan het milieu te denken. Ik zou graag de agenda willen uitproberen. Ik ben wel benieuwd of die voor mij gaat werken, omdat ik alles dan kan inplannen en als het dan bijvoorbeeld niet doorgaat kan ik het uitwissen en hoef ik het niet door te strepen. Ook fijn dat het goed is voor het milieu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *