NEW IN | DecoTime Crafts aquamarkers (budgettip voor creatievelingen)

Action aquamarkers

Ze liggen al een tijdje in de winkel, maar eerder kwam ik er helaas niet aan toe om aan de slag te gaan met de DecoTime Crafts aquamarkers van Action. Inmiddels heb ik vakantie en dus tijd om creatief aan de slag te gaan! Lees zeker verder als je meer wilt weten over deze aquamarkers.

TIP: bestel een koffer met 300 twinmarkers voor maar €79,95

DecoTime aquamarkers

Aquamarkers van DecoTime Crafts

Na de kalligrafie stiften, glassmarkers en outline markers ligt er een nieuw soort markers in de schappen bij Action: Aquamarkers.

Aquamarkers zijn stiften op waterbasis. Er zijn 6 verschillende sets (€3,99) met elk 12 stiften. Er zijn sets met roze/rood tinten, roze/paars tinten, blauwtinten, groentinten, geel/oranje tinten en bruin/grijstinten. In de sets zit ook een handige verpakking waarmee je de stiften kunt stapelen.

Elke set bevat een scala aan kleurschakelingen waarmee je kleuren kunt opbouwen. Omdat er verschillende tinten van één kleur zijn kun je ook diepte creëren

Aquamarkers Action

Aquamarkers vs. Twinmarkers

De welbekende Twinmarkers van DecoTime Crafts lijken op het eerste zicht behoorlijk op deze nieuwe aquamarkers. Er is wel degelijk een groot verschil waardoor je deze markers ook niet met elkaar kunt gebruiken. De twinmarkers zijn op alcoholbasis, in tegenstelling tot de aquamarkers. Aquamarkers zijn op waterbasis en kun je dus mengen met water!

Aquamarkers DecoTime Crafts

Aan de slag met aquamarkers

Eindelijk heb ik tijd gevonden om weer eens creatief aan de slag te gaan. Dit keer dus met aquamarkers van Action.

Wat is het ontzettend leuk om hiermee aan de slag te gaan! Door de brede keuze aan kleuren en tinten kun je veel kanten op. De stapelbare bakjes maken het gebruik nog handiger en de aquamarkers reageren goed op water. Je kunt kiezen voor een waterbrush maar ook voor een gewoon penseel met een bakje water.

De kwaliteit van de stiften is goed. Elke stift is aan beide kanten te gebruiken en heeft een ‘stift’ en ‘penseel’. Voorheen heb ik weleens gebruik gemaakt van aquamarkers van duurdere merken en deze stiften van DecoTime Crafts doen er absoluut niet voor onder! Ik weet zeker dat ik hier nog veel plezier aan ga beleven!

Aquamarkers action

Misschien vind je dit ook interessant

29 reacties

 1. Oeh super gaaf!

  Meegedaan via Instagram!

  Oh ja wat een leuke blog! Dit geeft mij weer inspiratie om verder te gaan met bloggen!!

  Xoxo Marjolein

 2. Ik zou deze zo graag willen winnen voor mijn beste vriendin! Ze gaat naar een andere school dus ik zie haar dan veel minder.. en ik weet hoe dol ze is op creatief bezig zijn! Ze gaat ook naar een creatieve school! Ik heb meegedaan via Instagram. Ik hoop echt dat het lukt maar met dit soort dingen maak je altijd maar weinig kans..

 3. Wauw, met deze aquamarkers kan meer dan ik dacht!
  Lijkt me leuk om de zomervakantie mee door te brengen.
  Ik heb meegedaan via Instagram.

 4. Lijkt me super om hiermee mooie dingen te gaan creëren samen met de dochter van mijn man (x-peachyflowers) als ze bij ons is. Zij meer Kawaii/anime en ik meer het botanische thema. Maar deze markers zijn supergeschikt voor beide thema’s. Te gekke winactie, dank je wel daarvoor en ik wens de winnaar vast veel creatief plezier!

 5. Ik doe mee! Heb op insta ook gereageerd. Want ja, ik ben graag aan het knutselen maar deze heb ik nog niet. Misschien komt het doordat wij geen action in de buurt hebben. Dus als wij gaan slaan wij gelijk groot in en dan schiet dit er weer bij in

 6. Wat fijn om te horen dat ze niet onder doen aan de duurdere merken. Mooi om uw tekening te zien vooral de diepgang die je met deze aquamarkers dus kan maken 🙂 Als crea bea kan ik deze actie niet voorbij laten gaan dus maak er graag een kans op. Heb op insta meegedaan

 7. Ik heb meegedaan via Instagram. Kan ik me kleurrijk ontspannen nadat ik hard gestudeerd heb voor mijn examens. Van deze set word ik vrolijk en blij en krijg ik gelijk zin om er zelf mee aan de slag te gaan. Zoveel mooie kleuren en wat een mooie tekening van die bloemen ook.

 8. Wat een mooie kleuren zijn dit en wat een mooie tekening is het. Ik zou graag deze set willen winnen om ook zulke mooie kunstwerken te maken. Meegedaan op Instagram.

 9. Heb ze van de week zien liggen en heb nu spijt dat ik ze niet heb meegenomen Maar ik heb reactie gegeven op Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *