NEW IN | DecoTime Crafts aquamarkers (budgettip voor creatievelingen)

Action aquamarkers

Ze liggen al een tijdje in de winkel, maar eerder kwam ik er helaas niet aan toe om aan de slag te gaan met de DecoTime Crafts aquamarkers van Action. Inmiddels heb ik vakantie en dus tijd om creatief aan de slag te gaan! Lees zeker verder als je meer wilt weten over deze aquamarkers.

DecoTime aquamarkers

Aquamarkers van DecoTime Crafts

Na de kalligrafie stiften, glassmarkers en outline markers ligt er een nieuw soort markers in de schappen bij Action: Aquamarkers.

Aquamarkers zijn stiften op waterbasis. Er zijn 6 verschillende sets (€3,99) met elk 12 stiften. Er zijn sets met roze/rood tinten, roze/paars tinten, blauwtinten, groentinten, geel/oranje tinten en bruin/grijstinten. In de sets zit ook een handige verpakking waarmee je de stiften kunt stapelen.

Elke set bevat een scala aan kleurschakelingen waarmee je kleuren kunt opbouwen. Omdat er verschillende tinten van één kleur zijn kun je ook diepte creëren

Aquamarkers Action

Aquamarkers vs. Twinmarkers

De welbekende Twinmarkers van DecoTime Crafts lijken op het eerste zicht behoorlijk op deze nieuwe aquamarkers. Er is wel degelijk een groot verschil waardoor je deze markers ook niet met elkaar kunt gebruiken. De twinmarkers zijn op alcoholbasis, in tegenstelling tot de aquamarkers. Aquamarkers zijn op waterbasis en kun je dus mengen met water!

Aquamarkers DecoTime Crafts

Aan de slag met aquamarkers

Eindelijk heb ik tijd gevonden om weer eens creatief aan de slag te gaan. Dit keer dus met aquamarkers van Action.

Wat is het ontzettend leuk om hiermee aan de slag te gaan! Door de brede keuze aan kleuren en tinten kun je veel kanten op. De stapelbare bakjes maken het gebruik nog handiger en de aquamarkers reageren goed op water. Je kunt kiezen voor een waterbrush maar ook voor een gewoon penseel met een bakje water.

De kwaliteit van de stiften is goed. Elke stift is aan beide kanten te gebruiken en heeft een ‘stift’ en ‘penseel’. Voorheen heb ik weleens gebruik gemaakt van aquamarkers van duurdere merken en deze stiften van DecoTime Crafts doen er absoluut niet voor onder! Ik weet zeker dat ik hier nog veel plezier aan ga beleven!

Aquamarkers action

WIN: grote set Action aquamarkers van DecoTime Crafts

Leuk he, die aquamarkers? Via Instagram geef ik een set van maar liefst 6 x 12 aquamarkers weg. Zeker even meedoen dus als je graag creatief bezig bent en deze aquamarkers ook wel uit zou willen proberen! Meedoen doe je hier.

You may also like

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *