Review | The Beauty Dept. face scrub van Action (ruikt lekker!)

The Beauty Dept. face scrub

Hoe tof zien deze face scrubs eruit? De verpakkingen trokken meteen mijn aandacht en dus kon ik ze niet laten liggen. Ik heb zelfs begrepen dat de scrubs geïnspireerd zouden zijn op het merk Sephora? Hoe dan ook, ik probeerde de face scrub van Action uit!

Gezichtsscrub van Action

De face scrubs van The Beauty Dept. vond ik bij Action in de schappen. Action verkoopt een flink aantal producten van dit beautymerk, exclusief verkrijgbaar bij Action.

Er zijn drie varianten face scrub verkrijgbaar. Ik heb lang staan twijfelen omdat ik zowel een groot fan ben van kokosnoot als kiwi. Ik kon niet kiezen tussen beide en heb daarop besloten om de derde variant, watermeloen, ook maar mee te nemen.

The Beauty Dept. face scrub

Er zijn dus drie verschillende tubes face scrub verkrijgbaar. Elke tube bevat 75 ml en kost €1,49!

Coconut – Refreshing Face Scrub

Wauw! Dit ruikt zo lekker! Ik kan deze kokosgeur in een beauty product ontzettend waarderen. Ik ben sowieso fan van zowel werking als geur en smaak van kokos en gebruik zelfs tandpasta met kokos! Deze face scrub bevat kokoswater en geactiveerde houtskool, waarmee deze scrub zorgt voor een verfrissend gevoel en bijdraagt aan een gezonde huid.

Watermelon – Energising Face Scrub

Gewoonlijk vind ik geuren met watermeloen ondraaglijk en zorgen deze bij mij voor acute hoofdpijn. Bij deze is dat niet het geval, ik vind de geur zelfs prima te verdragen! Wel geef ik voorkeur aan de geuren van de andere face scrubs van Action.

De ‘Watermelon’ face scrub bestaat voor 96% uit natuurlijke ingrediënten. Deze bestaat uit natuurlijke bamboe scrub en watermeloen fruit extract.

Kiwi – Exfoliating Face Scrub

De exfoliating face scrub bevat natuurlijke kiwi pitjes en natuurlijke AHA acids, een belangrijk skincare ingrediënt.

Een exfoliating face scrub draagt bij aan het egaliseren van de huid. Het verwijdert dode huidcellen en zorgt voor een zachte en schone huid. De geur van deze face scrub met kiwi is ook ontzettend lekker!

Action face scrub van Action

Action face scrub in gebruik

Alledrie de face scrubs vind ik fijn in gebruik. De scrubs bevatten zeer kleine scrubdeeltjes, waardoor deze wat betreft grofheid ook geschikt zijn voor de gevoeligere huid. Persoonlijk heb ik de scrubs van The Beauty Dept. als mild ervaren. Niet geheel onbelangrijk: de geuren van deze scrubs zijn ook lekker!

Tip: De face scrub zit in een tube van 75 ml. Een ontzettend handig formaatje, ook voor op reis!

Over de effecten van deze scrubs op mijn huid kan ik helaas nog weinig zeggen omdat ik deze pas korte tijd gebruik. Mogelijk deel ik hierover nog een update op Instagram, wanneer het mij lukt om het product langere tijd te blijven gebruiken. Gewoonlijk lukt het mij niet echt om dit vol te houden. Gelukkig ruiken deze producten erg lekker waardoor het wellicht wat gemakkelijker gaat!

Misschien vind je dit ook interessant

10 reacties

  1. Wat een lieve verpakkingen. Ik ben heel erg te spreken over dat beautymerk van de Action. Zulke goede make-up voor dat geld. Ben benieuwd of dat ook met de skincare zo is. Ga dit onthouden! Mooie blog heb je girl! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *