Deze producten koop ik altijd tijdens mijn vakanties in Amerika

lady speed stick

Inmiddels ben ik een aantal keer naar de Verenigde Staten op vakantie geweest. Dit heeft geresulteerd in een Amerika ’to buy list’, met items die ik dus voortaan altijd haal wanneer ik in Amerika ben. Het leek mij leuk om met jullie te delen om welke producten het gaat, zodat ook jij deze producten op jouw Amerika to buy list kan zetten.

Lady Speed Stick deodorant

Mijn favoriete deodorant: Lady Speed Stick. Tijdens mijn eerste vakantie in Amerika kocht ik tevens mijn eerste Lady Speed Stick deodorant, nadat ik hier veel goede berichten over had gehoord. Sinds die eerste kennismaking kan ik niet meer zonder deze deodorant. Wanneer ik in Amerika ben, sla ik dan ook een hele voorraad in om mee te nemen naar Nederland.

In Nederland is Lady Speed Stick moeilijk verkrijgbaar. Wanneer het wel verkrijgbaar is, zijn de deodorant sticks behoorlijk aan de prijs. Dit product koop ik dan ook standaard in Amerika!

Sharpie permanent marker

Sharpie is een merk in schrijfwaren. Wat mij betreft heeft Sharpie de fijnste permanente markers in de beste kwaliteit. Het is dan ook om die reden dat ik geen andere permanente markers meer gebruik. Ik heb inmiddels flink wat Sharpies, in verschillende kleuren en diktes.

Nu is het zo dat Sharpie wel in Nederland verkrijgbaar is en die verkrijgbaarheid wordt ook steeds beter. In Amerika is die verkrijgbaarheid echter nóg beter en zijn deze markers een stuk goedkoper. In Amerika kan ik alle soorten Sharpies, op elke willekeurige plek, tegen een goede prijs kopen. Er belanden voor de terugreis dan ook altijd Sharpies in mijn koffer!

EOS lip balm

EOS lip balm

Vraag je naar mijn favoriete lippenbalsem, dan zul je te horen krijgen dat dat de EOS lip balms zijn. In Nederland zijn deze, sinds ze uit het assortiment van Douglas zijn verdwenen, vrijwel niet verkrijgbaar. In Amerika daarentegen is EOS lip balm goed verkrijgbaar tegen een prima prijs. De EOS lip balms zijn een gevalletje van “je wil ze allemaal hebben”. In Amerika ga ik dan ook op zoek naar nieuwe smaken en limited editions.

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Leuk! Die deodorant neem ik ook altijd mee. Die is inderdaad echt fijn. En verder onder anderen make-up en snoep, thee en eten. Ik kan niet wachten tot ik weer in de Amerikaanse winkels kan shoppen 😀

  2. Wat leuk! Ik neem de speedstick ook altijd mee. Heb met kerst weer een flinke voorraad meegenomen. De deodorant van Secret heb ik nu ook geprobeerd en is ook echt heel fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *