Tuindeco | Oma’s tuin opvrolijken met toffe tuindeco

Tuindeco Action

Vorige week was Oma jarig. Altijd lastig om te bedenken waar je haar nog blij mee kunt maken. Uiteindelijk slaagden we met leuke tuindeco, om Oma’s tuin op te vrolijken!

Zomerse tuin make-overs

De zomer zorgt ervoor dat veel mensen aan de slag gaan met het opknappen van de tuin of het balkon. De zomerkriebels! Zelf gaf ik mijn kleinste balkon ook al een toffe budgetproof make-over!

vogel tuindeco

Oma’s tuin

Voor de verjaardag van Oma vrolijkten wij haar tuin wat verder op! Het was namelijk lastig bedenken waar we haar een plezier mee konden doen, maar Oma is wel van de freubels, frutsels en tierelantijntjes. Van het type dat een cd met een stuk touw ophangt in de tuin omdat dat zo mooi schittert in in de zon.

Tuindeco

Action tuindeco

Voor Oma’s verjaardag kochten we een aantal tuindecoraties, bij de Action. Oma is ook altijd stomverbaasd als ik het weer over de Action heb!

Je kent ‘m wel: de schuttingpapegaai. Ze gaan járen terug. Bij Action vond ik daar nu dus ook een Toekan variant. Zo tof! Deze kostte slechts €2,66. Ze hebben trouwens ook nog steeds verschillende papegaaien. Voor het geval dat dat meer je ding is.

Ook kochten we een lichtsnoer met van die lampionnetjes. Oma vertelde namelijk dat ze die ooit heeft gekocht maar dat deze uiteindelijk kapot zijn gegaan. Ze vond zo’n lichtsnoer ontzettend gezellig staan! Bij de Action vond ik een lichtsnoer met 10 lampjes, in mooie pasteltinten. Deze kosten €3,99 per set. Wij knoopten er twee aan elkaar!

Om de Toekan voor op de schutting nog een vriendje te geven kochten wij ook nog een tuinbeeldje met een mooie vogel. Hiervoor betaalden wij €2,99. Het wordt trouwens een tuinbeeld genoemd maar die kan natuurlijk ook binnen erg leuk staan!

Tuindecoratie Action

Oma blij

Het resultaat: een blije oma! Voor nog geen €15 koop je een aantal leuke tuindecoraties die je tuin echt kunnen opvrolijken. Ik moet zeggen dat er echt nog wel leuke dingen in de schappen lagen bij Action, voor in de tuin!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *