Wasparfum: huishoudelijke hit-sensatie van het moment

Goedkope Action wasparfum van de Action

Wasmiddel, wasverzachter, wascapsules… het ruikt allemaal lekker. Maar heb je weleens wasparfum geprobeerd? Dat is de huishoudelijke hit-sensatie van het moment! Je kunt nu goedkope wasparfum uitproberen, want Action verkoopt het ook!

Wat is wasparfum?

Misschien heb je nog nooit van wasparfum gehoord. Zoals de naam van het product al zegt is het parfum voor de was. Door het toevoegen van wasparfum in het bakje van je wasmachine voor wasverzachter gaat je schone was enorm lekker ruiken! Deze geur blijft door de intensiteit van het parfum langer hangen dan wanneer je gewone wasmiddel of wasverzachter gebruikt. Een huis, tuin en keukenmiddel dat de sensatie waard is dus!

Wasparfum is dus bedoelt om jou langer te laten genieten van een heerlijke exclusieve wasgeur!

Bekijk ook: Action webshop

Wasparfum van de Action

Goedkope wasparfum

Net zoals wasmiddelen zijn wasparfums over het algemeen niet goedkoop. Wasparfum heeft in principe een hoge geur intensiteit en kun je naar eigen wens doseren. Je hebt er dan ook niet veel van nodig voor een wasbeurt, waardoor een flesje wasparfum lang meegaat en de kosten per wasbeurt meevallen. Slechts enkele druppels is meestal genoeg!

Het is een lekkere luxe toevoeging voor aan je was!

Action wasparfum

Action wasparfum

Wil je goedkope wasparfum proberen? Dan kun je het nu bij Action vinden. De ‘washing perfume’ vind je tussen de wasmiddelen en kost €1,97 per flacon van 250 ml. Op dit moment zijn er 2 verschillende geuren goedkope Action wasparfum, namelijk: ‘Pearl’ en ‘Spring’.

Wasparfum Pearl

De Action wasparfum in de geur ‘Pearl’ is een geur die je voor alle was kunt gebruiken. Het is een meer klassieke wasgeur: fris en zacht. Daardoor is hij erg geschikt voor het wassen van kleding, maar bijvoorbeeld ook gordijnen en beddengoed. De ‘Pearl’ geur is hier erg lekker voor! Ik snap de naam van de geur ook wel, want hij doet mij denken aan parels, zijde en andere luxe.

Wasparfum Spring

De wasparfum van Action in de geur ‘Spring’ doet zijn naam eer aan. Deze geur doet mij met zijn heerlijke frisse lentebries-geur denken aan mijn favoriete seizoen! Het is een heel aangename geur voor frisse schone was. Echt heeeeerlijk!

Misschien vind je dit ook interessant

5 reacties

    1. Ja klopt idd! Had ook niet verwacht voor die prijs dat het hetzelfde zou zijn, maar ik ruik hdt eigenlijk niet in mijn huis. Terwijl bij de andere mijn huis nog dagen ernaar ruikt en de was zelf ook nog als je hem na een week weer aantrekt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *