Review | Klein & Krachtig, Robijn Kokos Sensation wasmiddel

Robijn kokos sensation

Wasmiddel, dat is iets wat we toch veelvuldig gebruiken. Ik houd ontzettend van lekkere en fijne geuren. Zo ook voor mijn was. Als groot liefhebber van kokosgeuren kon ik het niet laten om het Kokos Sensation wasmiddel van Robijn uit te proberen.

Vloeibaar wasmiddel

Vooralsnog gebruik ik voor de was altijd een vloeibaar wasmiddel. Dit heb ik zo vanuit huis meegekregen en ik vind dit prima werken. De keuze valt meestal op wasmiddel van Robijn Klein & Krachtig, vanwege de lekkere geuren. Er zijn vaak ook goede aanbiedingen te vinden voor het wasmiddel van Robijn.

Robijn wasmiddel

Robijn Kokos Sensation

Inmiddels is het alweer enige tijd geleden dat Robijn een nieuwe geur introduceerde: Kokos Sensation. Deze geurlijn bestaat uit vloeibaar wasmiddel, wasverzachter en wasmiddel capsules. Geschikt voor gekleurde was.

Ik ben een groot liefhebber van kokosgeuren en werd meteen enthousiast toen ik het nieuws opving. Ik kon niet wachten om kennis te maken met deze nieuwe geur. Volgens Robijn zou je je met deze geur wanen op een tropisch eiland. Zullen ze dat waarmaken?

Robijn kokos wasmiddel

Ervaring met Robijn Kokos Sensation vloeibaar wasmiddel

Oh, My! Het wasmiddel ruikt zóóó ontzettend lekker! Zoet, fris en echt kokos!

Voor mijn kleding gebruik ik nog ander wasmiddel omdat ik graag parfum en body mist draag en daarom een naturelle geur wasmiddel voor mijn kleding prefereer. Voor het wassen van beddengoed, badtextiel en pyjama’s wil ik absoluut niet anders meer. Stiekem blijf ik dan ook aan de schone was ruiken! Wanneer ik mijn bed heb opgemaakt ruikt mijn hele slaapkamer naar wasmiddel en het beddengoed blijft lang lekker fris ruiken! Net zoals bij wasparfum.

Mocht je net zoals ik een groot liefhebber zijn van kokosgeuren dan raad ik je zeker aan om dit wasmiddel van Robijn eens te proberen. Ik ben inmiddels een groot fan van Robijn Kokos Sensation en zou graag meer producten in deze geurlijn zien!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *