Mijn Roze Huisje | Een kijkje in de roze slaapkamer

Roze slaapkamer eiken bankje

De afgelopen maanden heb je al een aantal stukjes uit mijn interieur gezien. In dit artikel puzzel ik deze stukjes voor je aan elkaar en vertel ik je meer over de inrichting van mijn roze slaapkamer!

Roze slaapkamer Action

Een fijn bed voor een goede nachtrust in de roze slaapkamer

Een bed kan natuurlijk niet ontbreken in de slaapkamer. Ik heb gekozen voor een neutraal wit bed, namelijk BRIMNES van IKEA. Mijn bed heeft een afmeting van 160 x 200 cm en heeft ook vier grote opberglades. Handig!

De basis houd ik graag wit. Zo ook het beddengoed. Wel heb ik mijn bed flink roze opgemaakt met een roze plaid die ik vond bij Action en verschillende sierkussens van onder andere Action en blokker. Ook staat het bed tegen de schuine muur die ik roze heb geschilderd. Toch wel een echte roze slaapkamer dus!

Tegen het voeteneinde van mijn bed heb ik supermooi eiken bankje van Hübsch Interior geplaatst. Dit breekt het wit en het roze en geeft onmiddelijk een luxueuze warme touch aan dit gedeelte van mijn roze slaapkamer!

Roze slaapkamer Richmond

Makeup corner

Mijn slaapkamer is ontzettend groot. Zo groot dat ik deze kamer heb verdeeld in een slaap-, makeup-, werk- én zitgedeelte! Ik vind het fijn dat ik dit allemaal in één kamer heb. Zo is het namelijk een grote mooie inspirerende roze wolk!

Vorige maand schreef ik al een apart artikel over mijn makeup tafel. Dit vind ik echt een heel fijn plekje om aan de slag te gaan met beauty, ook omdat deze direct naast mijn inbouwkast staat. Die inbouwkast is trouwens echt een verborgen pareltje. Nog zoveel ‘extra’ ruimte!

Roze slaapkamer Kwantum

Roze Relax zithoek

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: ik ben zo ontzettend verliefd op deze roze fauteuil van Richmond! Deze roze zithoek is een échte eyecatcher vol met eyecatchers, haha!

Het stippenbehang kocht ik bij Kwantum, evenals het toffe canvas! De marmeren bijzettafel zal ik ook een leven lang meeverhuizen, waar ik ook ga en sta. Tijdloos en ontzettend chique! Hierop wissel ik mijn favoriete geurkaarsen af. De luxe pouffe, passend bij de fauteuil, maakt deze heerlijke zithoek voor mij helemaal af!

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *