Niet alles is roze | Stoere PTMD fauteuil Xelena in het groen

Fauteuil Xelena

Je zou haast denken dat álles roze is in mijn interieur. Toch is dat niet zo. In dit artikel laat ik je een fluwelen groene fauteuil ‘Xelena’ zien die een chique touch geeft bij een stoer interieur, maar die tevens ook goed te combineren is met roze. Gelukkig maar!

Niet alles is roze

Ik snap dat je dat ondertussen misschien wel denkt. Inmiddels zijn er namelijk al verschillende artikelen geweest waarin ik (delen van) mijn interieur laat zien. Zo heb ik op de slaapkamer roze muren, maar is ook de muur waar de eettafel staat geverfd in een rozige tint. En de romantische Velvet Chique zithoek ziet natuurlijk ook grotendeels roze.

Maar, niet alles is dus roze!

PTMD fauteuil stoere fauteuil

PTMD fauteuil Xelena

Een andere zithoek is namelijk niet (helemaal) roze! Daar staat een fluweelgroene fauteuil van het merk PTMD. Fauteuil ‘Xelena’ heeft een wat stoerder en robuuster design, maar door het materiaal in combinatie met het goudkleurige onderstel geeft deze fauteuil tevens een rijke uitstraling en een luxe gevoel.

Fauteuil Xelena is uitgevoerd in de kleuren ‘groen’ en ‘zand’ en is verkrijgbaar bij Loft16. Zelf heb ik dit keer voor groen gekozen, terwijl ik dat normaalgesproken niet zo snel zou doen. De fauteuil wordt trouwens gedemonteerd in een grote doos geleverd, maar het enige wat je hoeft te doen is het onderstel met drie schroeven (bijgeleverd) te bevestigen aan de zitting. Easy dus! Je kunt er ook voor kiezen om de fauteuil zelf op te halen bij het afhaaladres van Loft16 in herpen. Ik vind deze kleur groen uitgevoerd in fluweel zo mooi!

Loft16

Fauteuil in het interieur

Door zijn halfronde vorm past deze fauteuil qua design binnen vrijwel elke interieurstijl. De fauteuil zit lekker en is daarnaast fijn om je even in terug te trekken. Door de halfronde vorm geeft het mij stiekem toch een beetje het gevoel van een coconnetje. Heerlijk!

Om PTMD fauteuil ‘Xelena’ hem helemaal binnen jouw interieur te betrekken kun je de fauteuil aankleden met een kussentje en een aantal accessoires daaromheen. Zelf deed ik dit met tóch wat roze, namelijk twee fluwelen sierkussens. Door een goudkleurige (budgetproof!) bar cart naast de fauteuil te plaatsen wordt het een mooie hoek die echt je aandacht trekt.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *