Contrast in de eethoek | Stoere steigerhouten eettafel

Pro Steigerhout

Verhuisd! In dit artikel breng ik graag mijn eettafel onder de aandacht. Ik ben namelijk ontzettend blij met mijn op maat gemaakte stoere steigerhouten eettafel!

Het kiezen van een eettafel

Een eettafel uitzoeken was best nog wel even een dingetje. Zowel de woonkamer als de eethoek zouden in dezelfde ruimte gepuzzeld moeten worden. Deze ruimte is enigszins vierkant met verschillende hoeken en schuine muren. Lastig dus!

Er zijn heel wat verschillende afmetingen en vormen gepasseerd. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een stoere steigerhouten eettafel die op maat gemaakt is ( 160 x 90 cm) zodat deze perfect in de ruimte past.

Deze goudkleurige theelichthouder komt trouwens bij Action vandaan en is ook verkrijgbaar in het zwart. Dit staat perfect op de steigerhouten eettafel!

Steigerhouten Eettafel

Steigerhouten eettafel van Pro Steigerhout

Via Marktplaats vond ik dé tafel. Pro Steigerhout verkoopt verschillende handgemaakte steigerhouten tafels. Deze tafels zijn stoer én industrieel. Naast het feit dat dit ontzettend mooie tafels zijn brengt het aanschaffen van een eettafel bij Pro Steigerhout nog meer voordelen met zich mee. Gratis thuisbezorging én montage zijn wat mij betreft echte pluspunten! Zowel de bezorging als de montage verlopen soepel en netjes. Levering is binnen 5 dagen! Wéken wachten op een eettafel is dus niet nodig.

Pro Steigerhout

Maatwerk

Zelf heb ik gekozen voor een maatwerk eettafel van 160 x 90 cm met U-vormig onderstel. Ik heb de kleur van het steigerhout niet laten behandelen, wél heb ik gekozen voor een transparante matte lak behandeling. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk, zo kun je onder andere ook kiezen voor ‘white wash’. Dit dient ter bescherming van de tafel. De tafel kost in deze afmetingen €299! In mijn ogen echt een ‘vriendelijk prijsje’ voor deze mooie maatwerk eettafel!

Ik ben ontzettend blij met mijn handgemaakte tafel. Hij is echt ontzettend mooi én de stoere industriële touch is precies wat mijn interieur nodig had. De eettafel staat tegen een roze muur. Met een stoer onderstel en een blad van steigerhout brengt deze eettafel een mooi contrast in de ruimte!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *