Budgettip | Goudkleurige theelichthouder (harmonica-mechanisme!)

Theelichthouder van Action

Het regenachtige weer doet mij verlangen naar de gezelligheid van de decembermaanden. Een kop thee in een omgeving gevuld met gezellige kaarsen en lichtjes! Daarom een leuke budgettip, namelijk de harmonica theelichthouder!

Goud is dé trend

Ben je bezig met interieur? Je kunt niet meer om goud heen! Goud, goud en nog eens goud. Goudkleurige items zijn dé huidige trend voor in het interieur. En dit blijft nog wel even zo.

Ook bij Action kun je er niet omheen. Daar vind je heel veel goudkleurige items voor in het interieur. Eerder schreef ik al een artikel over deze gouden home deco items van Action, nu heb ik weer een budgettip voor je!

Theelichthouder van Action

Harmonica Tealight Holder

Nieuw bij Action is de harmonica tealight holder. Zoals de naam al zegt is dit een theelichthouder in harmonica-mechanisme. Dit zorgt ervoor dat je deze theelichthouder – als een harmonica – in en uit elkaar kunt trekken en op verschillende manier neer kunt zetten: langwerpig uitgestrekt, meer in ovaalvorm of bijna rond!

De theelichthouder heeft plek voor 10 waxinelichtjes en door zijn gouden kleur past de harmonica tealight holder bij veel verschillende interieurstijlen! Hij staat tof bij een stoer en industrieel interieur, als een echte eyecatcher! Ook in een meer romantisch interieur met roze komt de gouden theelichthouder goed tot zijn recht.

Theelichthouder van Action

Mijn conclusie over de theelichthouder

Wat mij betreft is deze goudkleurige theelichthouder van Action een echte musthave! Door het harmonica-mechanisme komt hij tot zijn recht op zowel grote als kleinere oppervlakken! Is goud niet je ding? Hij is ook verkrijgbaar in zwart!

De harmonica tealight holder van Home Accents is verkrijgbaar bij Action. Deze week in de weekactie voor maar €3,99 in plaats van €4,99! En als je dan toch bij Action bent… vergeet de waxinelichtjes niet!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *