The.Pouf | Zitten, bijzettafel, voetenbank, muziek én licht!

The.Pouf

Vandaag vertel ik je graag meer over The.Pouf. Dit is namelijk een mega toffe en ontzettend multifunctionele pouf. Om op te zitten, te gebruiken als bijzettafel of voetenbank, om muziek te luisteren en een sfeer te creëren door het gebruik van licht.

Familie van The.Cube

The.Pouf is familie van The.Cube, de multifunctionele kubus waar ik eerder al een stuk over schreef. Deze producten zijn van Nikki.Amsterdam. Dit merk heeft een hele familie aan innovatieve producten die worden gekenmerkt door design, bluetooth speakers en een LED-module.

The.Pouf

The.Pouf

Wat een gaaf ding he? Ik vind het design zo tof dat ik hem zelfs zo ontzettend gaaf vind staan, zonder kleur. Stiekem vind ik The.Pouf nóg leuker dan The.Cube. Het grotere ronde design is meer mijn ding.

The.Pouf is dus een mooie aanvulling op mijn The.Cube. Zo kan ik ze via de Nikki.Amsterdam app (die gebruik je om licht en muziek te bedienen) zelfs aan elkaar koppelen. Wanneer ik dat doe kan ik muziek en geluid op beide tegelijk afstemmen! Het best gebruik je dus je iPhone of Ipad.

Functionaliteiten

Leuk, maar wat kun je er mee? Zoals ik al zei is The.Pouf mega multifunctioneel. Zo kun je erop zitten, maar je kunt hem ook gebruiken als voetenbankje of bijzettafel. Daarbij zorgt The.Pouf met muziek en multicolor licht voor sfeer tijdens een fijne zomeravond buiten. Hij heeft een bereik van tot wel 15 meter en gaat zelfs tot 8 uur mee! Daarover dus geen zorgen. Zelf gebruik ik The.Pouf ook graag binnen, gewoon als bijzettafel. Als plantentafel doet ‘ie het trouwens ook hartstikke goed!

The.Pouf

Producten van Nikki.Amsterdam

Ik ben erg blij met The.Pouf als aanvulling op de kubus die ik al heb. De combinatie van licht en muziek tijdens schemering in de zomer… zo sfeervol en gaaf! Daarbij komt dat je de producten van Nikki.Amsterdam ook prima kunt plaatsen in je alledaagse interieur wanneer ze geen dienst hoeven te doen in de verzorging van muziek en geluid.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *