Drie alledaagse gelegenheden om een kaart + cadeau te sturen!

Kaart + cadeau

Post is leuk! Er zijn genoeg gelegenheden die zich perfect lenen om een kaart + cadeau te sturen. Ik denk dat Corona ons wel geleerd heeft hoe belangrijk het is om ondanks afstand dichtbij te blijven. Post is toch nét even wat leuker en persoonlijker dan een bericht via Whatsapp. Ik zet een aantal gelegenheden en ideeën voor brievenbuspost op een rij!

Stuur een kaart + cadeau

Stiekem is leuke post iets wat iedereen blij maakt. Juist omdat we tegenwoordig flink minder kaarten versturen is het extra leuk wanneer er een enveloppe voor jou op de deurmat ligt. Gelukkig zijn er genoeg gelegenheden om met Kaartje2Go een kaart met cadeau te sturen!

Kaart + cadeau

Trots op jou!

Trots op iemand? Dat mag je natuurlijk uitspreken! Nu de vakantie nadert en veel studenten een jaar online studeren achter zich laten mag je er best trots op zijn als jouw dochter of nichtje haar studiejaar succesvol heeft afgerond. Dat is namelijk een behoorlijke prestatie, gezien het niet makkelijk is geweest.

Of misschien ben je wel trots op een vriendin, die een voor haar belangrijke stap heeft gezet? Of is je zoon op zichzelf gaan wonen en is dat misschien wel beter gegaan dan je had gedacht?

Laat het iemand weten als je trots op ze bent! Dit kun je doen met een leuke kaart met persoonlijk berichtje, met een Bol.com cadeaukaart om zelf een cadeautje te kunnen uitzoeken. Je word toch blij als je dit in de brievenbus vindt?

Kaart + cadeau

Dikke kus door de brievenbus

Zit iemand die je kent niet zo lekker in haar vel, of gaat je vriendin een moeilijke periode door? Laat haar weten dat je aan haar denkt. Er zijn genoeg leuke algemene kaarten te vinden bij Kaartje2Go, die geschikt zijn voor zulke situaties. “Dikke kus door de brievenbus” is zo’n tekst die eigenlijk altijd wel gebruikt kan worden.

Cadeaupakket ‘Hug in a Cup’ is het perfecte brievenbuscadeau voor bij een kaart om iemand te laten weten dat je aan haar denkt. Met een lekkere reep chocolade en heerlijke thee geef je iemand een echt verwenmomentje cadeau: om te relaxen en even rust te pakken. Je kunt ook kiezen voor het versturen van verse brownies!

Kaart + cadeau

Gefeliciteerd met…

Gefeliciteerd! Er zijn eindeloos veel situaties te bedenken waarbij we iemand feliciteren. Eigenlijk zijn alle situaties die je kunt bedenken om iemand te feliciteren tegelijkertijd ook de perfecte gelegenheid om een kaart + cadeau te sturen.

  • Gefeliciteerd met je verjaardag!
  • Gefeliciteerd met je nieuwe baan!
  • Gefeliciteerd met de aankoop van een nieuw huis!
  • Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter!
  • Gefeliciteerd met je nieuwe opdracht!

Om je felicitatie extra kracht bij te zetten kun je er – naast een persoonlijk bericht in een leuke kaart van Kaartje2Go – voor kiezen om een Tony’s Chocolonely Proeverijtje bij cadeau te doen. Hierin zitten maar liefst 6 reepjes chocolade in verschillende smaken. Daar wordt toch iedereen gelukkig van?!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *