Velvet roze poef | Richmond Interiors pouffe Faye

Velvet roze poef

Mijn woonstijl? In ieder geval iets met roze. Ook de kleur goud en het materiaal velvet zie je veelvoudig terug in mijn interieur. Een van mijn favoriete items is een velvet roze poef: de Richmond Interiors pouffe Faye.

Velvet roze fauteuil

Toen ik op mijzelf ging wonen zocht ik naar een mooie fauteuil, voor bij het grote raam van mijn balkon. Uiteindelijk viel ik voor de velvet roze fauteuil Shelly van Richmond Interiors. Hiermee creëerde ik een een fijne zithoek waar ik mij terug kon trekken met een boek en theetje, om even te zitten met mijn laptop of naar buiten te staren. Zeker ’s avonds en tijdens schemering zat ik hier graag, want in het centrum ziet het er gezellig uit en vanuit mijn balkonraam kon ik het puntje van de kerk zien.

Inmiddels ben ik van een volledige woning terug naar éen kamer verhuisd. Mijn kamer praktisch inrichten was het plan en dat is gelukt. Gelukkig kon de fauteuil ook weer mee!

Velvet Roze Poef Richmond Interiors Pouffe Faye

Met de benen omhoog met velvet roze poef

Mijn fauteuil zit heerlijk, maar stiekem is het ook heel fijn om met de benen omhoog te zitten. Daarom heb ik bij mijn roze fauteuil een bijpassende velvet roze poef, namelijk pouffe Faye van Richmond Interiors. Deze is van dezelfde stof als de roze fauteuil en heeft een mooie gouden onderkant die de pouffe een chique uitstraling geeft.

Je kunt er voor kiezen om een mooi rond dienblad op de poef te zetten met bijvoorbeeld wat gezellige kaarsjes. Zelf gebruik ik de poef soms om op te zitten, maar ik vind het bovenal heerlijk om in mijn fauteuil te zitten en mijn benen omhoog te leggen op de poef. Ik zit dan echt heerlijk te relaxen in mijn zithoek!

Inmiddels heb ik de velvet roze poef al een ruime tijd, maar ik ben er nog altijd ontzettend blij mee. Hij is prachtig!

Lees ook: Roze interieur inspiratie

Velvet roze poef richmond interiors

(GESLOTEN) Win: Richmond Interiors pouffe Faye

Ik vind pouffe Faye echt een geweldig meubel en een echte eyecatcher voor het interieur. Ik wil absoluut niet meer zonder mijn velvet roze poef. Dat brengt mij tot iets heel gaafs voor jullie. Ik ga namelijk één van jullie blij maken met eenzelfde roze poef van het merk Richmond Interiors ter waarde van maar liefst €160! Hoe gaaf is dat?!

Wil jij kans maken? Natuurlijk wil jij dat!

 • Laat een reactie achter op deze blogpost

Manieren om A lot like LOT. te supporten:

 • Laat een inhoudelijke reactie achter op een of meerdere andere blogartikelen op AlotlikeLOT.nl
 • Volg op Instagram (@lotlikelot)
 • Like op Facebook

De winactie loopt t/m zaterdag 31 juli 2021 en is geopend voor Nederlandse adressen. Deze winactie is NIET gesponsord.

Misschien vind je dit ook interessant

76 reacties

   1. Super mooi! Ook ik heb hier een roze muur met gouden accessoires! Zou heel leuk staan 🙂 en die lamp is ook geweldig, ik heb een gouden pauw en stokstaartje lamp, altijd dierendag hier in huis 😉 voor die mooie kattenpootjea poef heb ik een mooi plekje

   2. Roze, oud roze, paars met zwart en gebroken wit. Mijn favoriete kleuren. De poef is geweldig. Die zou niet misstaan in mijn interieur!!

   1. Zo mn huis mag wel wat lot pink gebruiken… veel te steriel hier… met dank aan mn ex mag t opgepimpt worden in sandy style. Fingers crossed!!

 1. Jaa ik ben ook zo’n fan van roze en goud! Manlief iets minder.. Deze leukerd zou ik nooit mogen kopen maar krijgen is iets heel anders toch!;-) Het trucje van kaartje eraf, even op zolder en dan zeggen dat hij al eeuwen in huis staat gaat met deze in ieder geval niet lukken;-)

   1. Super leuk! Ben ook heel erg fan van roze, maar sinds samen te wonen met mijn vriend (nu man) de andere kleurtonen ingeslagen. Steeds, beetje bij beetje sloop er een roze accent tussen en maakt het ook deel uit van ons interieur! Nu zou zelfs hij er blij mee zijn! La vie en rose dit zou echt zo’n enorm leuke aanwinst zijn! We hebben steeds zo’n plekje te kort want hebben enkel de hoekbank! Waarschijnlijk zal ik ervan dromen

     1. Wat een ontzettend gaaf item! Een echte eye-catcher is het zeker
      Deze zou ik dan ook graag willen winnen! Heb er al een mooi plekje voor;
      onze dochter heeft nog een plekje vrij op haar mooie kamer die ‘bijna’ af is.
      Dit zou superleuk staan bij haar nieuwe klepbank waar haar nieuwe tv op staat die ze net 2 weken heeft Dan is haar kamer ècht af!

  1. Oeee ja doe graag mee. Wat een beauty! Vind hem in combinatie met jouw roze stoel en die schilderijtjes echt geweldig. Helemaal mijn smaak die foto’s van je stijl

  2. Wauw! Deze poef is geweldig. Leuke blog heb je, ben hier voor het eerst. Ik hou van roze en goud. Je bent een goede smaak.

 2. Hi Charlotte nee dit meen je niet. Ik vind hem zo geweldig. Mijn kast en dressoir zijn ook van richmond. Deze zou ik zo graag willen winnen Ik ga duimen liefs Renée

 3. Ontzettend mooi die fauteuil met die perfect. Snap helemaal dat het je favoriete plekje is. Die poef zou ook gaaf staan in m’n woonkamer. Daarmee zou ik m’n favoriete lees/zithoekje echt ban mezelf maken.

  1. Wat een beauty van een poef!!
   Ik zou hier ontzettend blij van worden.
   Dit jaar heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik een muur in onze woonkamer oudroze geverft!
   Ik ben tot op de dag van vandaag zo ontzettend blij met deze keuze!
   Ik ben al een tijdje op zoek naar mooie accessoires die onze woonkamer net even die extra ’touch of pink feeling’ geven!
   Deze poef zou echt geweldig mooi staan, en dat goud erbij….love it!!
   Zo classy.

 4. Deze poef is echt leuk Hele leuk ingericht trouwens! Erg praktisch om even iets aan de kant te leggen zonder het op de grond te hoeven gooien.

 5. Als het kon, zou ik een compleet roze huisje maken haha. Maar mn vriend is daar minder enthousiast over helaas calvé pindakaas

 6. Wow, hij is geweldig. En wat heb jij in je kamer alles mooi gecombineerd. En wat heb je het goed georganiseerd toen je weer terug ging naar 1 kamer.
  Groeten, Aartje

 7. Ik zou heel graag mee doen aan deze super mooie winactie! Wat een plaatje! Roze en goud, altijd goed! Ik maak graag kans. Bedankt voor deze mogelijkheid door een winactie te doen!

 8. Leuke poef! Ik dacht daccht dat ik gisteren al een berichtje achtergelaten had. De Poef staat mooi bij die stoel. Ik zou de poef graag een mooi plekje geven in ons nieuwe huis dat we nu flink aan het verbouwen zijn.

 9. Ik doe suuuper graag mee met deze win actie. Ik ben helemaal afgekeurd vanwege medische redenen maar ik heb toch een eigen schoonheidssalon gestart aan huis. Deze poef zou daar GEWELDIG in staan duimen!!!

 10. Super mooie poef en in mijn lievelingskleur. Ik vind het lastig om mooie roze meubels te vinden zonder over de top te gaan, maar deze proef is echt de perfecte kleur en ideaal voor in huis!

 11. wat een geweldig gebaar, verras me maar met dat prachtige exemplaar, wat een schitterend kado voor mijn 65e jaar #duimenmaar

 12. Wat een heerlijk hoekje heb je daar gecreëerd! Wij zijn bezig met de bouw van ons nieuwe huis. En dit lijkt me geweldig voor mn dochter. Ik zie het al helemaal voor me met het mooie bosdierenbehang van pimpelmees. Ik doe mee :).

 13. Woehoeeeee… hier word ik dan toch echt wel een beetje boel blij van! Ik heb een perfect plekje in de woonkamer, waar deze mooierd perfect zou staan!

 14. Wat een geweldige winactie en ja deze poef zou prachtig staan bij mijn kleindochter Guusje op haar kamer kindje is dol op roze roze roze inmiddels is ze gisteren 10 jaar geworden en nog steeds is het een roze meisje. Ik volg je op Instagram en ook op Facebook

 15. Woöoow Wat een prachtige poef. Ook ik ben gek op roze en op velvet Ik heb een antraciet kleurig bankstel maar zou graag de roze poef willen. Heerlijk om een paar kaarsjes op te zetten en een foto van mijn allerliefste die helaas twee weken geleden plotseling is overleden

 16. Oh net je blog en site ontdekt. Wat een leuke verhalen, ideeën en foto’s. Ik ben dus zelf ook gek op roze en dit zou een erg leuke poef zijn voor mijn uitzet verzameling als ik binnenkort uit huis ga (ik ga gelijk zaterdag naar de action om te kijken of die andere poef er nog is).

 17. Zo ontzettend leuk, deze poef! Ik snap stiekem best wel waarom jij een ‘crush’ hebt op poefjes… 😉 … die van gisteren in je blog, met opbergruimte is ook al zo’n leukerd! En voor een poef is altijd wel een mooi plekje te vinden, je schuift het er zo bij!

 18. Wat een gave fluwelen roze poef.
  Die zou in mijn interieur echt heel gaaf staan. Ben er al helemaal verliefd op.
  Tja roze he, is ook echt mijn lievelings kleur vooral deze kleur roze is het echt voor mij.

 19. Echt een eyecatcher . Prachtig, als ik thuiskom lekker in mijn fauteuil en de beentjes omhoog op de poef met de kat op schoot dat is genieten toch ? I like it a lot

 20. Pief paf poef, ik ben een rijmende boef. Die dolgraag tijd voor zichzelf steelt, en deze prachtige Pouffe Faye niet deelt. Met mijn kat of mijn vriendinnen, want mocht ik deze schoonheid winnen. Dan zet ik hem in mijn slaapkamer neer, naast mijn pastelblauwe stoel met beer. En ga dan heerlijk relaxen en genieten voor 10, heb je ooit zoveel prettyness in pink gezien?!! Ik ben stapelverliefd op deze eyecatcher eerste klas, oh ik wensde dat hij van mij was!!!

 21. Richmond is geweldig en mooie kwaliteit, deze poef zou prachtig staan in onze woonkamer, een echte aanwinst en super leuk voor de kids.

 22. Phooeef wat een te gekke poef! Een geweldig eyecatcher in mijn voornamelijk witte woonkamer met gouden accenten. Deze beauty gaat gelijk de aandacht trekken, mooi hoor! Ik doe heel graag mee, fingers crossed!

 23. Lot, I like this pink pouffe Faye a lot!

  Lijkt mij inderdaad een geweldig meubel en een echte eyecatcher voor mijn interieur. Ons nieuwe huis kan nog wel wat kleur gebruiken. Mijn dochter Nikki ziet zichzelf er al helemaal op zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *