Roze interieur inspiratie | De kleur roze in huis is geweldig

Roze in huis roze interieur inspiratie

Gek op de kleur roze? Als je mijn blog al langer volgt dan weet je dat ik de kleur roze ontzettend leuk vind. Dit zie je dan ook terug in mijn – ietwat uitgesproken – roze interieur! Benieuwd naar al het roze in mijn interieur? Doe nu inspiratie op om de kleur roze in huis te halen!

Roze slaapkamer

Een roze slaapkamer? Doen! In mijn roze slaapkamer bevond ik mij altijd op een zogeheten roze wolk. Heerlijk om een bed vol te hebben liggen met roze sierkussens. Of een fijne hoek om mij terug te trekken met roze zitmeubel. Het is fantastisch om een roze slaapkamer te hebben!

Lees meer over: Roze slaapkamer

Inmiddels ben ik van een eigen huurwoning verhuisd naar één kamer. Dat vroeg natuurlijk om een stevige aanpak! Gelukkig was een kamer praktisch inrichten prima te doen. Ook in mijn nieuwe kamer is flink wat roze te vinden! Hoe kan het ook anders?

Lees meer over: Kamer praktisch inrichten

Roze in huis roze slaapkamer

Roze in huis op de muur

Roze op de muur te heftig? Ik vind van niet. Er zijn honderden verschillende tinten roze en daar zijn genoeg kleuren bij die mooi zijn voor op de muur. Van heel licht roze, tot een trendy oudroze of een wat pittigere kleur. Ik ben dan ook niet vies van een beetje roze op de muur. Dat zag je terug in de woonkamer én op de roze slaapkamer.

Lees meer over: Roze muurverf

Velvet roze fauteuil

Als je een beetje van roze houdt en deze kleur ook wel kan waarderen voor in je interieur, dan is de velvet roze fauteuil van Richmond Interiors wat mij betreft echt een must have. Ik kan niet meer zonder! Deze fauteuil is vanzelfsprekend ook meeverhuisd naar mijn nieuwe kamer.

Hij is prachtig, maar zit ook nog eens écht ontzettend lekker! Ik breng dan ook veel tijd door in deze prachtige fauteuil.

Lees meer over: Dé velvet roze fauteuil om bij (én in) weg te dromen

Roze in huis roze bank roze interieur inspiratie

Bank van mijn dromen

Iets wat lange tijd op mijn wonen wensenlijstje stond was een bank. En dan wel een fluwelen bank in een opvallende kleur, een echte eyecatcher. Uiteindelijk vond ik de bank van mijn dromen, namelijk de Kare Design Milchbar bank in een prachtige roze kleur. Een eyecatcher is het dus wel!

Lees meer over: Velvet roze bank van Kare Design

Roze hanglamp

Roze hanglamp van Leitmotiv

Verlichting kan ik mijn ogen een interieur echt breken of maken. Het verkeerde – bijvoorbeeld veel te fel – licht kan echt alles verpesten. Maar ook het uiterlijk van de lamp is bepalend voor uitstraling van je interieur. Het duurde daarom ook best even voor ik de juiste lamp voor aan het plafond vond, die past bij mijn woonstijl. Na lang zoeken vond ik de hanglamp van Leitmotiv: minimalistisch en moderne, met een chique ’touch of pink’ door het roze glas. Perfect dus!

Lees meer over: Moderne roze hanglamp van Leitmotiv

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *