Moderne roze hanglamp met glas van Leitmotiv | Verlichting

Leitmotiv hanglamp roze hanglamp

Als je op zoek bent naar een moderne hanglamp met een ’touch of pink’ dan is deze hanglamp misschien wel wat voor jou. Ik heb de Leitmotiv hanglamp al lange tijd, maar nooit eerder heb ik er een artikel aan gewijd. Kijk je mee naar mijn roze hanglamp?

Hanglamp voor in de slaapkamer

Toen ik verhuisde zocht ik een mooie lamp voor aan het plafond, voor in mijn roze slaapkamer. Lange tijd kon ik geen lamp vinden naar mijn wensen. Een lamp waarvan ik echt het gevoel had dat hij bij mij en mijn woonstijl past. Totdat ik de roze bolvormige Leitmotiv hanglamp tegenkwam tijdens mijn online zoektocht. Modern, strak, glas én roze.

Inmiddels ben ik weer verhuisd en verhuisde de roze hanglamp mee!

Roze hanglamp van Leitmotiv

De prachtige hanglamp is van het merk Leitmotiv. Dit merk weet design perfect te combineren met functionaliteit en daarom ben ik fan. Dit leuke merk is ook nog eens betaalbaar! Als je op zoek bent naar een moderne lamp dan heeft dit merk wellicht wat je zoekt. Ze hebben namelijk nog meer leuke lampen.

Zelf werd ik verliefd op de roze bollamp van Leitmotiv. De hanglamp is gemaakt zwart metaal en roze glas. Het metalen frame hangt om het roze kleurig bolvormige glas. Dit geeft de lamp een moderne uitstraling met een frisse ’touch of pink’. Precies wat ik zocht! Mocht roze niet helemaal je kleur zijn dan is deze gave lamp er ook in een uitvoering met bruin-/amberkleurig glas!

Door het roze glas geeft de lamp een warme gloed af. De lamp wordt geleverd met een vrij lang snoer, hierdoor kun je de hoogte afstemmen op jouw wensen. Zelf heb ik hem vrij kort gehouden omdat de lamp zich boven het looppad begeeft. De Leitmotiv hanglamp is zo mooi én sfeervol dat hij ook erg geschikt is om bijvoorbeeld boven de eettafel te hangen. Extra tof als je er een dimbare lichtbron in doet!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *