Action liquid watercolor brushmarkers van Avec | Review

Action liquid watercolor brushmarkers

Bij Action zag ik een product liggen dat ik nog niet eerder had gezien, namelijk liquid watercolor brushmarkers van het merk Avec. Ik probeer graag nieuwe creatieve producten uit en dus nam ik ze mee. Graag vertel ik je over hoe ze werken en deel ik mijn mening over de markers.

Action liquid watercolor brushmarkers van Avec

De liquid watercolor brushmarkers liggen op dit moment in de schappen bij Action, bij de afdeling “creatief volwassen”. Zoals de naam al zegt hebben de markers een brushpunt, oftewel een flexibele punt die doet denken aan een penseel. Een set van 4 Action brushmarkers kost €0,99 en er zijn 6 verschillende sets verschenen, namelijk: roze-, paars-, groen-, blauw-, geel- en aardetinten.

Ik wilde in eerste instantie één set meenemen om te proberen, maar kon geen keuze maken. Ze belandden dus allemaal in mijn mandje!

Action liquid watercolor brushmarkers van Action

Watercolor brushmarkers vs. aquamarkers van Action

Toen ik voor het eerst aan de slag ging met de Action watercolor brushmarkers werd ik behoorlijk verrast. Door ‘liquid watercolor’ in de naam van de brushmarkers heb ik dit automatisch gelinkt aan een effect dat vergelijkbaar zou zijn met de DecoTime aquamarkers. Inmiddels kan ik je vertellen dat deze markers verre van vergelijkbaar zijn!

De Action liquid watercolor brushmarkers hebben een ontzettend dekkend pigment. Wat dat betreft zijn ze aardig te vergelijken met Ecoline brushpennen. Eenmaal op het papier doet het bijna meer denken aan (aquarel)verf dan stift. De liquid watercolor brushmarkers zijn weliswaar een flink stuk goedkoper dan Ecoline brushpennen.

Action brushmarkers Avec

Aan de slag met de nieuwe markers

Wellicht kun je al merken dat ik enthousiast ben over de liquid watercolor brushmarkers van Avec. Tijd om aan de slag te gaan dus! Er zijn verschillende manieren om aan de watercolor brushmarkers te gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld een enkele kleur gebruiken om een tekst mee te handletteren. Je kunt er ook voor kiezen om kleuren in elkaar over te laten lopen met behulp van een waterbrush of kwast met water. De kleuren mengen goed!

Omdat de brushmarkers erg vloeibaar zijn en ‘liquid watercolor’ bevatten kun je het best gebruik maken van aquarelpapier. Action verkoopt dit ook.

De Action liquid watercolor brushmarkers hebben mij positief verrast. Ik ben dan ook erg blij met deze toevoeging aan mijn collectie markers. Er zijn veel mogelijkheden: schrijven, tekenen of het maken van een mooie achtergrond voor een kaart. Voor €0,99 zijn deze brushmarkers dus echt een leuke toevoeging aan je andere creatieve materialen!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *