Wat een jaar | Plannen, doelen en voornemens voor 2021

Voornemens voor 2021

Wat was het een jaar he? Inmiddels ligt 2020 achter ons en staan we aan het begin van een nieuw jaar. Ik deel mijn plannen, doelen en voornemens voor 2021!

Mijn doelen

In 2021 hoop ik mijn propedeuse te behalen. Helaas was dit vorig jaar niet mogelijk omdat er door de omstandigheden die het coronavirus met zich meebrengt één tentamen was uitgesteld. Deze vindt nu deze maand plaats. Dit is het enige tentamen dat ik nog moet maken (en waarvoor ik minimaal een 5,5 moet halen) om mijn propedeuse binnen te slepen. Ik hoop dat het mij lukt!

Ook heb ik voor mijzelf een aantal spaardoelen opgesteld. Ik ben weer bij mijn ouders gaan wonen en dit zou het makkelijker moeten gaan maken om mijn spaardoelen te behalen.

Voornemens voor 2021

Ik ga niet streng zijn, strenge doelen zetten omtrent afvallen en mezelf vervolgens afstraffen. Deze tactiek is nooit effectief gebleken. Althans, bij mij. Wel heb ik mijzelf voorgenomen om:

  • Meer te gaan bewegen
  • En wat gezonder te gaan eten

Door het coronavirus onderneem ik namelijk niet zoveel. Zelfs op school zijn we al lange tijd (haast niet) te vinden. Veel verder van bed naar de bank en naar mijn bureau kom ik dus niet. Het lijkt mij dan ook een prima idee om wat vaker een wandelingetje te maken of een stuk te fietsen.

Ook mag ik wel iets gezonder gaan eten, en met name met meer mate. Geen strenge afspraken met mijzelf, maar gewoon voornemens voor ‘wat meer’. ‘wat gezonder’ en ‘wat minder’.

Plannen voor dit jaar

Uiteraard liggen er ook plannen op tafel voor 2021! Ik werk namelijk aan een nieuw platform, waar aandacht zal komen voor een breder scala aan onderwerpen. Ik hoop – en verwacht – deze binnen enkele maanden te lanceren.

Ook staan er deze maand een aantal winacties voor jullie klaar op de kanalen van A lot like LOT. Een leuk begin van het nieuwe jaar, toch? Houd deze kanalen (de blog, Facebook en Instagram) dus zeker goed in de gaten!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *