WIN | Blond Amsterdam bullet journal en weekplanner

Blond Amsterdam weekplanner

Ik heb weer een leuke winactie voor je. Dit keer kun je twee producten van Blond Amsterdam winnen. Win jij deze leuke set, bestaande uit een Blond Amsterdam bullet journal en weekplanner?

Blond Amsterdam is zo’n leuk merk! De tekeningen zijn ontzettend herkenbaar en ’typisch Blond’. Tijdens Kerst kreeg ik een mooie spaarpot cadeau van dit merk en daar ben ik ontzettend blij mee. Nog niet zo lang geleden liet ik mijn spaarpot kapotvallen. Je begrijpt dan ook wel dat ik erg blij ben met deze leuke nieuwe, ik had er dus ook een nodig! Thanks zusje!

Naast keramiek zijn er nog veel meer verschillende producten van Blond Amsterdam, waaronder schrijfwaren. Had jij ook schoolspullen van dit merk? Ik blijf het leuk vinden.

Blond Amsterdam bullet journal

WIN: Set met Blond Amsterdam bullet journal en weekplanner

Ik ga een leuke set van Blond Amsterdam weggeven, bestaande uit een bullet journal en een weekplanner. Twee toffe items die kunnen helpen bij het organiseren en structureren van 2021! Handig, toch?

Kans maken?

 • Laat een reactie achter op dit blogbericht

Om extra kans te maken kun je ook meedoen via Facebook en Instagram. Uit alle deelnames wordt uiteindelijk één winnaar getrokken.

Meedoen kan t/m donderdag 14 januari 2021. De winactie is geopend voor Nederlandse adressen.

Misschien vind je dit ook interessant

81 reacties

  1. Wauw wat supergaaf!!! Dit zou geweldig zijn om mijn moeder mee te verrassen!! Die al best veel servies van Blond Amsterdam heeft en voor dit jaar zeker nog een weekplanner kan gebruiken, duimen maar

  2. Ik verras graag een super lieve vrouw en moeder van een van mijn dochters beste vriendinnetje zei is gek op blond Amsterdam het is een fantastische vrouw

 1. Ohh wat een onwijs leuke set. Afgelopen jaar mijn Blond Collectie een heel eind kunnen uitbreiden ook heb ik dit jaar mijn schoolspullen van Blond Amsterdam gehaald maar de werkplannen en het bulletjournal mis ik nog!

 2. Hi Charlotte, happy New Year! Wat een leuke set van Blond Amsterdam. Ik ben hier al jaren fan van en ik hou ook van old skool schrijven, dagboeken, kaarten, agenda’s. En ik heb twee banen, twee lieve kinderen, een leuke man, ouders, vrienden dus genoeg om te pennen zeg maar❤️. Fijn weekend en alvast bedankt voor de kans, groetjes Renée Van Oudshoorn-de Ruijter

 3. Blond Amsterdam is altijd zo leuk! Ik kan wel wat orde gebruiken in mijn leven, zeker met met mijn dubbele baan nu met de kinderen thuis. Daarom doe ik graag mee voor deze set.

 4. Schrijven, schetsen, knutselen, bewaren, skribbelen, delen, onthouden, brainstormen, plannen, snuffelen, ontspannen, vertellen, tekenen…Twee items in dit setje en ontelbaar veel mogelijkheden! Ik wist het allang, Blonds have more fun! ❤️

 5. Doe heel graag mee voor mijn nichtje die door haar drukke zorgbaan en de opvoeding van twee kleine kinderen het bullet journal en de weekplanner heel goed zou kunnen gebruiken. Ik zou haar dan ook graag willen verrassen met deze mooie set.

 6. Wat een leuke set! 1 van mijn nieuwe voornemens is om beter te plannen en daarmee mijn hoofd meer rust te geven. Ik doe graag mee 🙂

 7. Dit zou super zijn. Mijn dochter maakt echt geweldige bullet journals. Indien jullie willen kan ik wat foto’s daarvan opsturen! Ze zou hier echt heel gelukkig mee zijn

 8. Blond Amsterdam, ik heb er mooie bekers van.
  Heel graag doe ik mee voor deze weekplanner en bullet journal van Blond
  Ik heb geliked en geloved op bloglovin, heb om privéredenen geen Social Media meer.

  Een gelukkig en vooral gezond 2021 gewenst.

 9. Ik doe heel graag mee! Mijn weekplanner zit helemaal met afspraken. (ik hou het bezoekschema voor m’n moeder bij die in het hospice ligt) en het is eigenlijk wel handig om dit apart te doen ipv in m’n eigen agenda. Dus een weekplanner zou top zijn! En van Blond Amsterdam ben ik al jaren fan!

 10. Wat een te gekke win actie. Ik ben gek van blond en moet echt veel plannen om mijn goed alles voor mijn gezin te moeten regelen.

 11. Er wordt een winnaar getrokken, maar toch kun je er 2 mensen blij mee maken. Als ik win, wil mijn dochter graag de weekplanner. Het valt voor haar namelijk niet mee om structuur te houden nu met de online lessen en geen samenkomsten op school. Zelf word ik heel blij van het bulletjournal.

 12. Niet alleen heel functioneel, maar deze gave spullen van Blond Amsterdam fleuren je huis in één keer op! Deze planner en bullet journal zou ik dus met een gerust hart op de salontafel laten liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *